Warhammer Webstore Exclusive

Bestel via dit 0 euro product je GW webstore exclusive bestelling , hieronder lees je hoe dit werkt

Games workshop (GW) heeft er voor gekozen niet hun hele assortiment via winkels beschikbaar te maken, een deel van hun assortiment is in het geheel niet of soms maar tijdelijk verkrijgbaar in gewone winkels.
We mogen deze van GW ook niet in de winkel op het rek zetten in voorraad of als product aanbieden via de webwinkel.
We zouden dat wel graag willen, maar dat mogen onafhankelijke winkels helaas dus niet.
Deze items, die winkels niet  mogen verkopen vanuit winkel voorraad, staan wel op hun eigen website en hebben meestal (niet altijd) de volgende vermelding in de omschrijving "Webstore Exclusive" en rood cirkeltje met een pijltje).

Gelukkig is het niet geheel onmogelijk.
We kunnen / mogen wel aanbieden om GW mailorder modellen (Webstore Exclusive modellen) speciaal voor je te bestellen.


Hiervoor krijgen we dan een kleine vergoeding (commissie) van GW.
Reken er wel op, de verzendkosten (van GW naar onze winkel toe) bedragen nog eens 8 euro als het mailorder totaal onder de 50 euro is, maar boven de 50 zijn er geen verzendkosten van GW naar onze winkel toe,

Indien de bij GW mailorder bestelde modellen mee kunnen met een andere bestelling uit onze webwinkel naar je thuis komen er verder geen extra verzendkosten meer bij.
Soms als je geen haast hebt met ontvangen van de mailorder kunnen we je mailorder combineren met mailorders van anderen aangezien het hier eerst allemaal binnen komt, dan wachten we totdat de mailorder franco is , het voordeel is dat je geen 8 euro betaald voor levering van GW naar hier, nadeel is dat het paar weekjes kan duren voor de mailorder levering franco is.

Maar wil je deze apart verstuurd hebben dan reken we altijd 4,95 euro verzendkosten, dit ook omdat we hierop zelf verder geen marge hebben behalve dan de kleine commissie,

Je moet dit zien als een extra service die we willen bieden om je leger compleet te krijgen.
De levertijd van GW mailorder is ongeveer 6 - 10 werkdagen. (hierin zijn we natuurlijk afhankelijk van GW zelf )
Het spreekt denk ik voor zich dat we hierop verder geen enkele kortingen verlenen.

Helaas zijn sommige items geheel uitgesloten zoals special editions, of collector items, bij twijfel even vragen.

Wil je hier gebruik van maken laat me weten welke modellen je zou willen bestellen van mailorder kun je dit product bestellen,

 Voeg dit toe product aan je bestaande bestelling met in de bestelopmerking alle producten die je wilt bestellen via webstore exclusive, je krijgt dan een prijs opgave via de mail en na akkoord een betaal verzoek voor resterende of afgesproken bedrag.
let wel op! dat de levertijd van je bestelling afhankelijk is van de levering van mailorder vanuit GW  , dus hou rekening met ca 10 dagen levertijd

of  via deze link kun je een mail sturen
Ik geef je dan de totaal prijs door, na betaling zullen we deze verder in bestelling zetten en meesturen met een bestelling in onze winkel of apart opsturen, dit naar eigen keuze.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Warhammer Webstore Exclusive

  • € 0,01