Categorieën
Klant Beoordelingen

Flames of War

Dé plek voor Flames. Makkelijk bestellen, goede terugkoppeling, snel (afhankelijk van de productie in Maleisië ;-). Maar het allerbelangrijkste; uiterst flexibel. Ook als je zaken wil wijzigen kan d..


text_stars
H. Saes

Castellum - Slag om Maastricht - bordspel

Castellum - Slag om Maastricht - bordspel
Castellum - Slag om Maastricht - bordspel Castellum - Slag om Maastricht - bordspel Castellum - Slag om Maastricht - bordspel Castellum - Slag om Maastricht - bordspel Castellum - Slag om Maastricht - bordspel
Merk: Game Brewer
Model: GB-003
Beschikbaarheid: Leverbaar
Prijs: €22,50
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Maastricht werd in de afgelopen 2000 jaar belegerd door vele naties. De Romeinen bouwden op de westoever van de Maas een Castellum, een verstevigde nederzetting. In de loop der eeuwen is het Castellum uitgegroeid tot een invloedrijke stad, die meerdere malen is bestormd… Het Maastricht van de 16e t.e.m. de 19e eeuw werd belegerd door de troepen van Filips II van Spanje, de Staatse Legers onder leiding van Frederik Hendrik van Oranje en tweemaal door Franse legers.

Castellum – Maastricht is een strategisch bordspel voor 2 t.e.m. 4 spelers, waarin je grondstoffen verzamelt om vestingen te bouwen en getrainde troepen te huren, waarmee je aanvallers zal afslaan. Maar pas op! Je wilt niet enkel de stad behouden, maar ook de meest prestigieuze vijanden verslaan. En door slinkse tactieken kan je aanvallers naar je rivalen leiden om je eigen stadsmuur te beschermen. Het volk zal jou als held beschouwen i.p.v. je rivalen!

Aantal spelers: 2-4
Speeltijd: 45 minuten
Leeftijd: 9+

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Tags:
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Powered by:
Vlieg-er-uit webwinkel © 2018