jongleerwinkel

Flowersticks en Devilsticks voor je Jongleer hobby koop je bij Vlieg-er-uit

Wij kunnen je voorzien van een leuke collectie jongleer en Circus artikelen zoals Flowersticks en Devilsticks, jongleerballen en beanbags voor de beginnende en gevorderde jongleur. Verder hebben ook Een grote collectie diabolo's, goede devilsticks, contactballen, jongleer ringen en Chinese bordjes, jongleerclubs (jongleerkegels), eenwielers en diabolo's tot vervaarlijke vuurkegels of vuurpoi's. Ook hebben we een hele grote collectie professionele yoyo's (jojo's) en de beste boemerangs, frisbees en Aerobies werpringen. Koop hier jouw Flowersticks en Devilsticks bij de Flowerstick en DevilstickWinkel van Nederland.

Ga direct naar de webwinkel!
jongleerballen

Onze Jongleerballen

Zoek je een jongleerbal, zoek dan niet verder...wij hebben de beste keuze voor jou in huis. Vlieg-er uit is de jongleer winkel voor de echte goede kwaliteit professionele circus jongleerballen. Deze beanbags of jongleerballen zijn gevuld met kleine zaadje zodat ze het juiste gewicht hebben en lekker aanvoelen in de hand, verder zijn ze mooi afgewerkt zodat ze lang meegaan. Voor een jongleerbal is belangrijk dat ze het juiste gewicht hebben, zo leer je het makkelijkste jongleren. Bij ons vind je de jongleerballen in alle soorten en maten.

diabolo

De Diabolo's

Een goede diabolo is van Rubber of Polyurethaan. Dat maakt hem duurzaam en geeft hem het noodzakelijke gewicht om alle trucs goed te kunnen doen.
In onze winkel hebben we een uitgebreid assortiment van de allerbeste Diabolo's.
Een goede begin diabolo is meestal medium maat zoals de Henrys Jazz in het topsegment of de Mr Babache arlequino medium of een mooie diabolo van Juggledream voor een smallere beurs.

jongleerkegels

De Jongleerclubs

Een stapje verder dan jongleren met ballen is natuurlijk jongleren met jongleerkegels. We hebben een paar in de collectie van budget jongleerkegels set tot de betere met foam afgewerkte boven en onderkant tegen stoten.

Devil en Flowersticks

Devil sticks en Flowersticks

Geweldige Flowersticks voor een super lage prijs, voor beginners en gevordere spelers deze vind je zeker bij Vlieg-er-uit Jongleerwinkel. De Devilsticks is wat sneller dus je moet ook wat sneller reageren. De Flowerticks zijn daarom stuk makkelijker en rustiger en zodoende ook heel geschikt voor beginners. Super leuk om te doen en makkelijk te leren.

jongleerballen

Heel veel Yoyo's

Vlieg-er-uit is de Yoyowinkel voor Nederland, wil je een yoyo dan slaag je hier altijd! Een goede yo-yo heeft voldoende gewicht nodig, minimaal 50 gram is of meer is aan te raden, een te lichte yoyo maakt touw trucs heel wat moeilijker om te doen. Ook is voor beginners is er een yoyo (velocity, Fast 201) met een verstelbare gap (de ruimte tussen de helften) om zo je yoyo aan jou wensen aan te passen. We hebben de responsive en unresponsive yoyo's voor de beginneers en de professional Yoyospelers onder ons.

disccraft-frisbee

Frisbee's

Een Frisbee is iets wat in ieder huishouden aanwezig zou moeten zijn. Niets zo leuk en actief als een frisbee. Lekker mee naar het strand of wandeling of picknick. Of je nu lekker rond speelt met de familie met een ultimate frisbee of flink sportief grote afstanden gooit met een Aerobie Ring Pro of Sprint, voor iedereen heeft Vlieg-er uit de Frisbee winkel een passende frisbee, zelfs voor de hond een hondenfrisbie.

Houten Tollen en Spin Tops

Houten Tollen en Spinning Tops

Grote collectie mooie handgemaakte houten tollen, voor de echt tollen liefhebber. Ook heeft Vlieg-er-uit moderne Spintops waar baanbrekende tricks mee gedaan worden tegenwoordig daag jezelf uit met deze mooie Spintop tollen

nog veel meer Jongleren

We hebben nog veel meer om mee te jongleren

Te weinig ruimte om alles op te noemen maar Vlieg-er-uit jongleerwinkel zit propvol ander mooie jongleer materialen. Zoals mooie houten Echt werkende Boemerangs, hacky sack footbags, contactballen, enz.
Kijk snel verder bij een van onze categorieen:

Jongleren, Circusmaterialen, Fun-toy's & Gadgets kopen doe je bij Vlieg-er-uit. Wij kunnen je voorzien van een leuke collectie jongleer materiaal voor de beginnende en gevorderde jongleur. Van eenvoudige jongleer ballen, devilsticks, clubs, eenwielers en diabolo's s tot vervaarlijke vuurkegels of vuurpoi's. Ook hebben we een grote collecte leuke Fun- toys Boemerangs Frisbee's Yoyo's gadgets en sport artikelen.

circusmaterialen kopen, diabolowinkel, diabolo kopen, Yoyo kopen, devilstick kopen, flowerstick, online jongleerwinkel, jongleerballen online kopen, frisbee , areobie werpring, Boemerang kopen