Sisters of Silence

De Sisters of Silence, ook bekend als de Adepta Sororitas, zijn een factie in de wereld van Warhammer 40K. Als eenheid opereren ze in dienst van de Keizer en vechten ze tegen de vijanden van de mensheid, zoals de facties van Chaos. De Sisters of Silence hebbben daarbij de beschikking over een groot wapenarsenaal, variërend van zwaarden en vuurwapens tot zwepen en vlammenwerpers. Een groot voordeel wat deze strijders ook hebben, is hun vermogen om zich te beschermen tegen psychische aanvallen. Ook het gebruik van de zogeheten combat shields, maakt het zeer lastig om de Sisters of Silence schade toe te brengen met psychische aanvallen.

Adeptus Custodes: Sisters Of Silence

Strijd met de Sisters of Silence in de wereld van Warhammer 40K

Bij het inzetten van de Sisters of Silence factie kun je dus goed uit de voeten op het slagveld. Het is een zeer betrouwbare eenheid die, in combinatie met andere facties van de Armies of the Imperium, zorgt voor een leger dat zowel voldoende slagkracht heeft als defensieve vaardigheden. Maar het zijn bovendien miniaturen die er door hun onderscheidende uiterlijk erg populair zijn om te gebruiken bij het spelen van 40K. De Sisters of Silence kunnen als eenheid ook uitstekend ingezet worden bij Kill Team en andere spelvarianten.

Koop je 40K Sisters of Silence voordelig online!

Ben je van plan om een 40K Sisters of Silence factie te kopen? Dan doe je dat natuurlijk online! Want in onze webshop vind je alles wat je nodig hebt: van losse miniaturen tot complete sets. En ook voor het bestellen van andere facties van Warhammer 40K kun je bij Vlieg-er-uit vertrouwen op een grote collectie met standaard lage prijzen. Toebehoren zoals dobbelstenen, boeken met alle achtergrondinformatie over de Sisters of Silence, verf, kwasten en lijm bestel je net zo voordelig mee!