Vlieg-er-uit https://www.vliegeruit.com/image/catalog/winkellogo/logo2-440x85.png 1€ - 99999€
Brusselsestraat 70 Maastricht Limburg 6211PG
+31(0)433251653
1 99999

Onze winkel beoordelingen

Hier vind je onze onafhankelijke winkel beoordelingen gedaan door onze vele klanten,
wil je zelf een review schrijven ben je van harte uitgenodigd.


4.9/5 gebaseerd op 1597 Beoordelingen

Roger datum toegevoegd 24/09/2018

Beste online winkel voor wargaming ze denken mee en geven goede service

Ger datum toegevoegd 24/09/2018

Een webwinkel, gewoon gevonden door te googelen op vliegers, blijft een gok, maar niet bij deze. Heel veel keus en supersnelle levering in een degelijke verpakking, zodat de zaak heel gebleven is. Alle documentatie er netjes bij. En toen mij iets niet duidelijk was via mail gevraagd en binnen 5 minuten via mail antwoord. Kortom: TOP

Coen datum toegevoegd 22/09/2018

Zeer goeie service en snelle levering. Echte aanrader.

Dries datum toegevoegd 21/09/2018

Beste winkel voor je Wargames. Super snelle service en als er iets niet is wordt er direct contact opgenomen.

Remy thaens datum toegevoegd 21/09/2018

Snel geleverd en goede prijzen

Roger datum toegevoegd 20/09/2018

Perfecte service denken met je mee en hele goede communicatie over en weer. Zou het iedereen aanraden om hier je wargaming te bestellen.

Thomas datum toegevoegd 19/09/2018

Je wordt hoogstwaarschijnlijk, net als ik, een terugkerende klant hier!

Don datum toegevoegd 17/09/2018

Goede service. Netjes en snel verzonden

Esmeralda Werkman datum toegevoegd 17/09/2018

Snel en goed geleverd. Ruim assortiment en niet duur(citadel paints) zeker aanrader om nog eens te bestellen

Bjorn Kuijkhoven datum toegevoegd 17/09/2018

Vlotte communicatie, lage prijzen en snelle verzending.
Perfect!

Sikko Boersma datum toegevoegd 15/09/2018

Zoals altijd weer super service en snelle verzending!

ROBERT VAN VEEN datum toegevoegd 13/09/2018

Altijd goede service en goeie prijzen .
Mijn favoriete winkel voor goochel artikelen

jonathan datum toegevoegd 13/09/2018

Goede en snelle service/ verzendig. Pakketje (4x6 ft speelmat) kwam goed verzorgd binnen. De prijs was ook goed zeker voor het feit dat het een dubbelzijdige speelmat is!

Pieter datum toegevoegd 13/09/2018

De service is goed en snel, als ik in de buurt ben zal ik ook zeker eens in de winkel langs komen!

ger deguelle datum toegevoegd 12/09/2018

snel en goed geleverd allemaal

Roos de Vries datum toegevoegd 11/09/2018

Mooie producten, goede service en snelle levering. Erg tevreden!

Sander datum toegevoegd 10/09/2018

Na een paar negatieve ervaringnen bij bestellingen in het buitenland via een kennis bij Vlieg-er-uit terecht gekomen. 1 keer in de winkel spullen opgehaald en 1 keer laten bezorgen. Zowel het contact via de website en in de winkel was uitstekend. De eigenaar is ontzettend behulpzaam en aanspreekbaar. Zowel het ophalen als het bezorgen was prima geregeld en snel. Ik kan iedereen aanraden om hier je wargaming miniaturen (en meer) te bestellen.

Bruno datum toegevoegd 07/09/2018

Uitstekende klantenservice en ontzettend veel keus voor een goeie prijs!

Tim datum toegevoegd 07/09/2018

Al meerdere malen wat gekocht, wordt altijd prima verpakt en supersnel geleverd. Aanrader!

Gust Fobelets datum toegevoegd 06/09/2018

Excellent customer service, and lightning fast delivery. Genuinely could not ask for more.

Wilma van Vugt datum toegevoegd 06/09/2018

Top, niks dan lof voor vlieg er eens uit

Tom Metten datum toegevoegd 06/09/2018

Supersnel en zeer goede communicatie. Arthur antwoord ook snel via andere kanalen zoals de Skype chat op de website.

Vasco Pinto datum toegevoegd 06/09/2018

Ik ben ontzettend tevreden over deze webshop. Arthur is erg behulpzaam. Bestellingen worden de zelfde dag nog verzonden en de prijzen zijn goed.

Leon datum toegevoegd 03/09/2018

Nette zaak, goede prijs en service. Attente reacties.

merlijn13 datum toegevoegd 31/08/2018

Erg snel! Binnen 24 uur.
Erg goedkoop!
En perfecte klantenservice!
Ik sluit me bij de rest aan

Shaun datum toegevoegd 31/08/2018

Erg snel!
Erg goedkoop!
En perfecte klantenservice!

Stefan datum toegevoegd 30/08/2018

Alles perfect! Zeer goede communicatie. Kort op de bal. AANRADER!

Boris datum toegevoegd 30/08/2018

Goede service, super snelle verzending, en via mail wordt je goed op de hoogte gehouden!

Michael datum toegevoegd 30/08/2018

Geweldige winkel! Geweldige kris en. Goede communicatie.

Tom datum toegevoegd 28/08/2018

Uitstekende service (incl. attente berichten over bezorging), snelle verzending en mooie prijzen.

Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 1597