Vlieg-er-uit https://www.vliegeruit.com/image/catalog/winkellogo/logo2-440x85.png 1€ - 99999€
Brusselsestraat 70 Maastricht Limburg 6211PG
+31(0)433251653
1 99999

Onze winkel beoordelingen

Hier vind je onze onafhankelijke winkel beoordelingen gedaan door onze vele klanten,
wil je zelf een review schrijven ben je van harte uitgenodigd.


4.9/5 gebaseerd op 2166 Beoordelingen

Theo datum toegevoegd 13/12/2019

Snelle levering & Goede communicatie.
Pre-orders zijn snel op de site te vinden.

Thomas datum toegevoegd 13/12/2019

Uitstekende service en goede communicatie.

Shah datum toegevoegd 13/12/2019

Heel tevreden met deze winkel en de communicatie met de eigenaar is de hoogste plus punt voor mij gemakelijk berijkbaar, uw vragen worden altijd beantwoord en daarop nog snel levering zeker 5 sterren waard

Diane datum toegevoegd 12/12/2019

Meerdere Warhammer items hier besteld. De prijzen zijn zeer voordelig! Een keer een vraag gesteld over een item en kreeg direct duidelijk antwoord. Top winkel! Zeer blij met de service

Dirk Vanreusel datum toegevoegd 10/12/2019

online spullen besteld, half uur later telefoon dat een en ander niet binnen was (en ook niet snel beschikbaar zou zijn. Vermits ik een paar dagen later in de buurt moest zijn, opgehaald wat voorradig was en een oplossing gevonden voor wat er niet was. Als dat geen service is.

Herman Benjamins datum toegevoegd 10/12/2019

Zoals altijd zeer goede service en snelle levering van de bestelde materialen.

Bart V. D datum toegevoegd 09/12/2019

Heb deze shop toevallig gevonden toen ik naar meerdere artikelen van warhammer zocht. Ik schrok echt van de voordelige prijzen waardoor ik het eerst niet vertrouwde, maar heb dan toch de sprong gewaagd en ik moet zeggen: een van de beste beslissingen ooit. Correcte afhandeling, klantvriendelijk en enorm goed verpakt + snel verzonden, zelfs in drukke perioden. Kortom ik heb mijn vaste winkel gevonden: EEN AANRADER

Corine datum toegevoegd 09/12/2019

Goede webshop met snelle levering, scherpe prijzen voor Warhammer en zeer goede service. Als er eens iets mis gaat met de bestelling wordt dat weer snel opgelost. Al aardig wat besteld hier en nog steeds zeer tevreden.

Hans datum toegevoegd 09/12/2019

Goede service en snelle bezorging

Janne datum toegevoegd 09/12/2019

Heel goede service, snelle levering, ben heel blij!

TomB datum toegevoegd 09/12/2019

Super service. Netjes contact. Razendsnel.
Top shop

Lodewijk datum toegevoegd 06/12/2019

Al jaren vaste klant, vooral de klantenservice is van grote klasse; Arthur is bijna 24 uur per dag te bereiken. Pre-orders worden netjes op tijd geleverd en Warhammer (40K) is altijd op voorraad! De reviews spreken voor zich!

Julian datum toegevoegd 06/12/2019

Snelle leveringen en een goed functionerende webshop. Na mijn bestelling toch nog bedacht dat ik er iets bij wou hebben. Dit kon gewoon aan mijn vorige bestelling worden vastgemaakt zodat de verzendkosten niet opnieuw betaald diende te worden.

Jimmy datum toegevoegd 06/12/2019

Elke bestelling is in orde , snen kkaargemaakt , goed verzonden en de beste prijzen voor al je warhammer benodigheden . Deze is welverdiend ;)

Geert datum toegevoegd 06/12/2019

Snelle en correcte levering. Aan de inhoud van één van de bestellingen klopte iets niet - inpakfout bij producent - en dat is binnen een dag uitstekend opgelost.

Jurriaan datum toegevoegd 06/12/2019

Prima winkel, 1 van de beste prijzen en snelle, zekere verwerking van je bestelling. Nu al 3 keer hier besteld en blijf dit zeker doen in de toekomst.

Jan datum toegevoegd 06/12/2019

Wederom top service. Ik koop niet zo veel, maar wat ik haal, koop ik bij Arthur. Prima prijs, geweldige communicatie. 10/10

Laurens datum toegevoegd 05/12/2019

Uitstekende klantenservice, goede prijs en snelle levering. Meer kan je niet vragen. Niets anders dan lof voor de manier waarop Arthur deze winkel draait.

Daniel datum toegevoegd 05/12/2019

Net contact en goede service. een aanrader

Brian datum toegevoegd 05/12/2019

Erg fijne winkel ! Ruime keuze , scherpe prijs en komt afspraken na.
Communicatie is heel erg fijn en altijd snel.

Vaste klant geworden en raad de zaak bij iedereen aan.

Joost datum toegevoegd 04/12/2019

Top service en een fijne communicatie!

Rob Reijnen datum toegevoegd 03/12/2019

Zoals altijd echt top service!

Fred Koorn datum toegevoegd 01/12/2019

Ik heb al diverse malen Games Workshop artikelen gekocht en iedere keer heb ik dezelfde ervaring.

Klantvriendelijk, snelle afhandeling en iedere keer weer een geweldige service.

Ik kan iedereen aanraden om bij dit bedrijf te kopen.

Maren datum toegevoegd 30/11/2019

Super service!
Na het plaatsen van mijn bestelling bedacht ik me dat ik er graag nog iets bij had willen bestellen. Dit was heel makkelijk te regelen, zonder extra (verzend)kosten.
Heel vriendelijk en prettig contact via de mail

Christophe datum toegevoegd 30/11/2019

Hele snelle levering, zeer goede service.
Ik ben vaste klant geworden!

Andries datum toegevoegd 29/11/2019

Snelle en correcte levering

Eddy datum toegevoegd 28/11/2019

Snelle, prettige en vakkundige communicatie. Bereid om spullen buiten de collectie om te bestellen. Scherpe prijzen.

Iris datum toegevoegd 27/11/2019

Heel fijn contact. Direct nadat ik mijn bestelling voor D&D Spellbook cards had geplaatst werd ik gebeld. Ze waren net uitverkocht; of ik de bestelling wilde annuleren (en geld retour) of 2-3 weken wilde wachten tot ze er weer waren. Gekozen om te wachten en inderdaad netjes binnen die termijn ontvangen. Veel dank!

Femke datum toegevoegd 27/11/2019

Goede service, vraag snel en uitgebreid beantwoord en product netjes en op tijd geleverd.

Jan datum toegevoegd 26/11/2019

Sinds een paar maanden mijn oude Warhammer hobby weer opgepakt. Blij dat er een winkel is met supersnelle service en een scherpe prijs. Een nog uitgebreider assortiment (lees alles!) zou helemaal top zijn, maar essentiële voorwerpen zijn voorradig en lekker snel in huis. Tof!

Hoi Jan bedankt voor je beoordeling , we hebben alles in huis wat GW aan winkels levert sommige items zijn Warhammer Webstore Exclusive daar hebben we aparte service voor
lees dit in de warhammer categorie onder Warhammer Webstore Exclusive hoe dat werkt

Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 2166