Vlieg-er-uit https://www.vliegeruit.com/image/catalog/winkellogo/logo2-440x85.png 1€ - 99999€
Brusselsestraat 70 Maastricht Limburg 6211PG
+31(0)433251653
1 99999

Onze winkel beoordelingen

Hier vind je onze onafhankelijke winkel beoordelingen gedaan door onze vele klanten,
wil je zelf een review schrijven ben je van harte uitgenodigd.


4.9/5 gebaseerd op 2265 Beoordelingen

Frans datum toegevoegd 26/02/2020

Al vele malen wat besteld, snelle levering en leuke prijzen. Zal zeker weer doorgaan met bestellen. Top winkel.

Rolf datum toegevoegd 25/02/2020

Snelle levering, scherpe prijzen en goede service! Enige nadeel is dat de fysieke winkel helemaal in Maastricht zit :)

Roger datum toegevoegd 25/02/2020

zoals altijd goede service. persoonlijke communicatie wanneer wat geleverd word. en goede prijzen voor wargames echte aanrader

pascal datum toegevoegd 24/02/2020

Uitstekende service, beste in zijn soort (geven daarbij ook nog eens vriendelijk en correcte informatie over het produkt. Tot op heden heel tevreden op alle vlakken .

H. O. datum toegevoegd 22/02/2020

Vrijdagavond om 17:00h besteld, zaterdag om 9:30h geleverd. Grote voorraad, snelle levering, veruit de scherpste prijzen en persoonlijke communicatie. Aanrader!

Stephan datum toegevoegd 21/02/2020

Uitstekend! Goede service en snelheid van levering.

J. van S. datum toegevoegd 21/02/2020

Compleet assortiment, lekker geprijsd en ook pre-orders worden correct en zo snel mogelijk bezorgd. Mijn complimenten.

Jeroen datum toegevoegd 21/02/2020

Scherpe prijs, goede communicatie en snelle verzending. Wat wil je meer?

Tau datum toegevoegd 21/02/2020

Goede prijs, service en levering. Mijn vaste winkel voor Warhammer 40k!

Glenn datum toegevoegd 19/02/2020

Zeer tevreden over deze webshop.
Contact is ook goed en snel als je vragen hebt.
Had mijn bestellingen ook op tijd binnen zoals ze beloven.
Ik bestel hier zeker vaker.

Erol datum toegevoegd 19/02/2020

Prima, goed kwaliteit spullen.
Altijd op tijd geleverd.

Arne datum toegevoegd 19/02/2020

Uitstekende service en communicatie.
Bestelling ging makkelijk en snel, duidelijke afspraken en fijn contact.

George Tokaya datum toegevoegd 19/02/2020

Uitstekende service, snel en een prima kwaliteit product. Het assortiment goochelartikelen is zeer compleet. Wat nieuw op de markt verschijnt is hier te bestellen

Jeffrey datum toegevoegd 14/02/2020

Uitstekende service en goede communicatie via de mail.
De bestelling netjes volgens planning geleverd.
Echt een aanrader en bij deze mijn nieuwe go-to warhammer store!

Mike broek datum toegevoegd 14/02/2020

Snel klantvriendelijk goeie service.

Hans datum toegevoegd 14/02/2020

Goede communicatie en opvolging toen bleek dat er iets nabesteld moest worden bij GW. Top winkel!

Laurens datum toegevoegd 14/02/2020

Goede prijs, service en levering. Zoals gebruikelijk. Ondertussen mijn vaste winkel voor Warhammer geworden.

Roger datum toegevoegd 14/02/2020

Zoals al mijn wargame bestellingen goed verzorgt. Perfecte verpakking en communicatie.

Marten Kamerling datum toegevoegd 13/02/2020

Zoals altijd is Arthur super snel met opsturen en zijn zijn warhammer prijzen super! Heb met mijn groep al regelmatig bij vliegeruit besteld en nog nooit is er iets mis gegaan.

Martin datum toegevoegd 12/02/2020

Briljante kaarten. Mooie afwerking, liggen prettig in de hand.

Pim datum toegevoegd 12/02/2020

Snelle en duidelijke communicatie via de mail.
Perfecte manier om wat korting te krijgen op de (veel te) dure Games-Workshop artikelen.

Jeroen datum toegevoegd 12/02/2020

Prima service en goede communicatie via de mail!!
De bestelling netjes volgens planning geleverd.

Hans datum toegevoegd 12/02/2020

Misschien niet de allervlotste levering, maar wel een goede prijs, goed contact en goed assortiment.

Dee datum toegevoegd 11/02/2020

Vlotte levering aan mooie prijs

Vince datum toegevoegd 10/02/2020

Niks te klagen! Helaas woon ik in Groningen, anders was ik graag een keer langsgekomen. Wie weet in de toekomst als ik een keer in de buurt ben.

Roger datum toegevoegd 06/02/2020

Zo als altijd perfect netjes een mail ontvangen dat er iets toch niet op voorraad was en deze word netjes na gestuurd. Ze zijn er echt voor de klanten. Hier zouden bedrijven van kunnen leren

andy de meyer datum toegevoegd 06/02/2020

Heel goeie service, communicatie en de prijzen zijn heel goed, de site nog maar juist leren kennen,zal vanaf nu wel meerdere bestellingen doen.

Robert datum toegevoegd 06/02/2020

Top winkel en top support. Ik vind het uitbreiden van bestaande orders erg handig en verleidelijk. Ik spaar nu space wolves en misschien wat meer voorraad daarvan zou fijn zijn maar dat doet helemaal niets af aan de service die verleend wordt!

Hoi Robert , bedankt voor je beoordeling , alles wat beschikbaar is van space wolfs is op voorraad hoor :), alleen een deel van de collectie van space wolfs is special order daar heeft de fabrikant voor gekozen, die producten zijn te bestellen via onze special order service (webstore exclusive onder warhammer)

Cedric datum toegevoegd 06/02/2020

goede prijs en vlotte levering

Dennis datum toegevoegd 05/02/2020

Snelle, vlotte levering, mooie prijs.

Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 2265