Vlieg-er-uit https://www.vliegeruit.com/image/catalog/winkellogo/logo2-440x85.png 1€ - 99999€
Brusselsestraat 70 Maastricht Limburg 6211PG
+31(0)433251653
1 99999

Onze winkel beoordelingen

Hier vind je onze onafhankelijke winkel beoordelingen gedaan door onze vele klanten,
wil je zelf een review schrijven ben je van harte uitgenodigd.


4.9/5 gebaseerd op 2212 Beoordelingen

Jean Theunissen datum toegevoegd 18/01/2020

Zeer aan te raden! Niet alleen krijg je goeie kortingen ook krijgt u er goeie service en is het zeer klantvriendelijk, zo was mijn bestelling al verzonden nog voor de betaling binnen was.
Ik zal hier zeker vaker mijn warhammer 40k bestellen.

Roger Otten datum toegevoegd 18/01/2020

Aan te raden... voorbeeld voor de vele webshops zoals het zou moeten. Ik ben in ieder geval een vaste terug kerende klant geworden.

Diane datum toegevoegd 17/01/2020

Super fijne winkel, bestel er graag! Goede en snelle communicatie, en er wordt altijd met je meegedacht! Zal hier zeker mijn Warhammer goodies blijven halen!

Peter Smit datum toegevoegd 17/01/2020

Echt een top winkel. Ik had een verkeerde versie besteld en kon mijn aankoop zonder discussie terugsturen en kreeg mijn aankoopbedrag netjes binnen 1 dag terug. Nieuwe bestelling werd binnen 1 werkdag bezorgd. Ik kreeg er zelf nog een extra miniatuur bij ;-) Echt super goeie service.

Wolf datum toegevoegd 17/01/2020

Snelle levering, goede verpakking. Uitstekend !

Freek datum toegevoegd 16/01/2020

Snelle en goede communicatie. Er wordt meegedacht als er iets niet op voorraad is en om de scherpe prijzen kan je niet heen :)

Marc datum toegevoegd 15/01/2020

Goede service, klantvriendelijk en snelle levering.

Frans datum toegevoegd 15/01/2020

Leuke winkel,goede prijzen en snelle levering.

Ruben datum toegevoegd 13/01/2020

Goeie winkel, online bestellen gaat altijd heel vlot en er wordt altijd heel duidelijk gecommuniceerd.

Guido V datum toegevoegd 13/01/2020

Top! Super duidelijke communicatie over de bestelling en alles op voorraad dus snel binnen. Tot nu toe twee keer zeer tevreden over de service, prijzen en levertijd.

Fred Koorn datum toegevoegd 11/01/2020

Ik heb al diverse malen Games Workshop artikelen gekocht en iedere keer heb ik dezelfde ervaring.

Klantvriendelijk, snelle afhandeling en iedere keer weer een geweldige service.

Ik kan iedereen aanraden om bij dit bedrijf te kopen.

Wim datum toegevoegd 10/01/2020

Bestel al jaren Warhammer bij Arthur en heb zelden zo een vriendelijke en snelle service gehad en de prijzen voor Warhammer zijn ook een van de goedkoopste in de Benelux
Aanrader
Tot binnenkort Arthur

Philippe datum toegevoegd 10/01/2020

Goede prijzen, vlotte communicatie en snelle opvolging/afhandeling van bestellingen. Topwinkel.

Jochem datum toegevoegd 09/01/2020

Altijd goed, ik bestel al jaren goochelartikelen. Bestel proces is duidelijk en een prettige communicatie. Top shop

Frans datum toegevoegd 09/01/2020

Snelle levering, goed product

Erik datum toegevoegd 07/01/2020

Superservice!
Verzending snel en met duidelijke info. Een product was niet op voorraad en ook daarbij werd ik heel goed op de hoogte gehouden. Ik zal hier zeker weer bestellen.

Carolus datum toegevoegd 07/01/2020

Snell, altijd vrienlijk en behulpzaam vertraging optreed of later word kwa bezorgen word get netjes gemeld.

Danny datum toegevoegd 07/01/2020

Goede en snelle service. Duidelijke en vriendelijke communicatie. Gewoon top!

Marc datum toegevoegd 07/01/2020

Uitstekende service met snelle persoonlijke contact.

Ben datum toegevoegd 06/01/2020

Goede service en een snelle persoonlijke verwerking van mijn order.
Top!

Philippe datum toegevoegd 06/01/2020

Al 25 jaar kom ik bij Vlieg-Er-Uit langs. Arthur is gewoon top!

Vera datum toegevoegd 05/01/2020

Super fijne webwinkel! Al diverse bestellingen geplaatst. Netjes verpakt, en snelle levering.

Marijke datum toegevoegd 05/01/2020

Ik kwam in de winkel, en ik kreeg gelijk een mindere sfeer. De winkelmedewerker was niet enthousiast en wilde me zo snel mogelijk doorverwijzen naar de website. De kaarten waren in orde maar verzorging kon beter.

Hoi Marijke jammer te horen dat niet tevreden was, de winkel is voornamelijk webwinkel en betreft kaarten en card decks eigenlijk zo goed als helemaal een online verkoop, je doorverwijzen naar de website was bedoeld als service omdat we daar meer dan 1000 verschillende kaart decks aanbieden en we in de winkel zelf hiervan enkele beschikbaar hadden, dit om je de beste keuze te bieden. Ook is het aangezien carddecks gesloten in de verpakking zitten, zijn op de website ook alle card decks beter te bekeken ook hoe de kaarten zelf er uit zien, dan hier in de winkel zelf.

Ruben datum toegevoegd 03/01/2020

Geweldige service. Er was een productiefout in een van de modellen, en er werd zonder problemen een vervanging opgestuurd. Ik kom hier zeker terug!

Jeroen datum toegevoegd 03/01/2020

Top service, met kerst besteld, volgende dag in huis. Ontbrak echter een upgrade van de bestelde bouwdoos. Mijn zoon heeft mail gestuurd, werd zelfs met kerst beantwoord en per post gelijk de volgende dag thuis. Zoon super blij.

Satish datum toegevoegd 03/01/2020

Gelukkig was het artikel nog op voorraad en snell afgeleverd!

Ina datum toegevoegd 02/01/2020

Snelle levering! Goede kwaliteit! Hartelijk dank!

Mark datum toegevoegd 31/12/2019

Dit is een webshop met een goede snellen service en vooral goede prijzen. Ik heb hier wat warhammer sets besteld samen met wat verf en onderdelen en ik was veel goedkoper uit. Ik werd ook netjes op de hoogte gehouden via de emails om zo makkelijk me bestelling te tracken. Heel tevreden met mijn aankopen en de winkel ik kom zeker terug!

Patricia datum toegevoegd 30/12/2019

Zoals altijd, snelle levering alles keurig verpakt en scherpe prijzen.

Marinus datum toegevoegd 30/12/2019

Helemaal goed geen klachten en zodra ik door mijn huidige backlog figuren heen ben zien jullie mij weer

Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 2212