Vlieg-er-uit https://www.vliegeruit.com/image/catalog/winkellogo/logo2-440x85.png 1€ - 99999€
Brusselsestraat 70 Maastricht Limburg 6211PG
+31(0)433251653
1 99999

Onze winkel beoordelingen

Hier vind je onze onafhankelijke winkel beoordelingen gedaan door onze vele klanten,
wil je zelf een review schrijven ben je van harte uitgenodigd.


4.9/5 gebaseerd op 2418 Beoordelingen

Jurriaan datum toegevoegd 03/06/2020

Fijne winkel met snel en direct contact. Goed geholpen. Jammer dat ik ze gevonden heb op het moment dat ze de stoppen met de spelserie waar ik net mee begin, maar het leverde wel een paar mooie deals op

Lars datum toegevoegd 03/06/2020

Bestelling was snel binnen, erg vriendelijk geholpen en 1 onderdeel was niet leverbaar waarvoor ik meteen geld teruggestort kreeg!

Rudy datum toegevoegd 02/06/2020

Top communicatie/updates mbt de order!

David datum toegevoegd 02/06/2020

Vliegeruit is de nr 1 plek voor Warhammer in Nederland. Arthur reageert snel op vragen en bezorgd altijd netjes en op tijd.

Nigel Davenport datum toegevoegd 01/06/2020

Erg netjes in mailing en levering.
Bestelde spullen worden goed verpakt.

Marcel Dekker datum toegevoegd 31/05/2020

Betrouwbare winkel met snelle levering.
Als er iets niet of anders gaat krijg je melding.
Vriendelijke verkoper

Rens datum toegevoegd 30/05/2020

Het duurde allemaal wat langer ivm het virus gedoe, maar alles werd direct en helder gecommuniceerd

Mark datum toegevoegd 30/05/2020

Uitstekend service en communicatie - Echt altijd goed!

Maarten datum toegevoegd 29/05/2020

Door vertraging van GamesWorkshop/Corona was de bestelling iets later, maar Arthur had me goed geïnformeerd. Daarnaast nog een leuk presentje in de levering! Bedankt voor de goede service.

Maik datum toegevoegd 29/05/2020

Beste warhammer webstore van nederland!

Sander datum toegevoegd 29/05/2020

Ondanks de wat langere levertijd vanwege corona, wat vooraf bekend was, prima op de hoogte gehouden van de levering tijdens het wachten. Bedankt Arthur!

Richard datum toegevoegd 28/05/2020

Erg goede service en weer zeer snel in huis.

sylvan datum toegevoegd 27/05/2020

Snel en werd fijn op de hoogte gehouden

Kay datum toegevoegd 27/05/2020

Great supply of games and fantastic customer service, if you are looking to support a local business spend your money here.

Louise datum toegevoegd 26/05/2020

Tegenwoordig koop ik echt alles van Warhammer op vlier-er-uit. Een super snelle service in communicatie en verzending. Als er iets niet is, of niet kan worden geleverd krijg je hier snel bericht op. Dit is echt een top winkel om je favorite hobby spulletjes te kopen.

Sake datum toegevoegd 26/05/2020

Snelle service en houdt je goed op de hoogte van de bestelling, ook als er vertraging is.

Sulaiman datum toegevoegd 26/05/2020

Bedte Arthur,
In de afgelopen jaren heb ik niemand zien met zoveel liefde en zorgzaamheid zijn shop runnen. Je bent een topper, ben je zeer dankbaar dat je mijn hobby mogelijk maakt.
Perfecte Warhammer winkel van Nederland!

Kasper datum toegevoegd 26/05/2020

De beste prijzen en een ruim aanbod. Bestelt tijdens de corona criris, en snelle service gezien de situatie. Vaak updates over de status van de bestelling en de situatie bij GW. Goede afhandeling.

Anastasios Ioannou datum toegevoegd 26/05/2020

Great store, prices, and customer service! Products arrive usually within a couple of days. I buy all my GW stuff from them and I strongly recommend it. They have about 15% discount in all WH40K miniatures compared to the official GW prices!

Miko datum toegevoegd 25/05/2020

De bestelling was grotendeels in orde. Één verfpotje was verkeerd geleverd, maar Vlieg-er-uit heeft de situatie goed opgelost en de communicatie was zeer goed.

Elean datum toegevoegd 25/05/2020

Voordelig geprijsd, vriendelijke en duidelijke communicatie, en direct zonder problemen een bestelling aan kunnen passen.

David datum toegevoegd 25/05/2020

Snelle levering en zonder probleem de bestelling aangepast nadat ik contact had opgenomen. Top

Bram hoek datum toegevoegd 24/05/2020

Prima zaak.
Bestel al jaren hierzo en er is nog nooit iets mis gegaan, altijd alles netjes op tijd en goed verpakt geleverd. My go to place voor warhammer

Marco S. datum toegevoegd 22/05/2020

Ik kom hier al zeker 20 jaar met name voor Warhammer en Boardgames. De sfeer, service en prijzen zijn uitstekend! Mijn beide kinderen kopen hier ook graag games.

Bart datum toegevoegd 22/05/2020

Op tijd geleverd, goed contact bij vragen, prima winkel.

Rick datum toegevoegd 22/05/2020

Geweldige winkel! Goede service en snelle levering!

Marco datum toegevoegd 22/05/2020

Dit is imo de beste winkel in nederland voor je warhammer producten, je krijgt ~15% korting op alle producten en een snelle levering. Hiernaast is de service ook altijd top!

Erwin datum toegevoegd 20/05/2020

Diverse aankopen gedaan uit het assortiment goocheltrucs. Erg scherpe prijzen en leuke aanbiedingen. Prima info betreffende bestel en levering status. Snelle leveringen.

Michiel datum toegevoegd 20/05/2020

Ondanks alles perfect geregeld

Jeroen datum toegevoegd 20/05/2020

Snelle en correcte verzending, goede communicatie en een scherpe prijs. Kortom alles wat je wilt van een webwinkel!

Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 2418