Vlieg-er-uit https://www.vliegeruit.com/image/catalog/winkellogo/logo2-440x85.png 1€ - 99999€
Brusselsestraat 70 Maastricht Limburg 6211PG
+31(0)587370055
1 99999

Onze winkel beoordelingen

Hier vind je onze onafhankelijke winkel beoordelingen gedaan door onze vele klanten,
wil je zelf een review schrijven ben je van harte uitgenodigd.


4.9/5 gebaseerd op 2587 Beoordelingen

andy datum toegevoegd 21/10/2020

Super snel verzonden en bezorgd

Nico datum toegevoegd 21/10/2020

Nog steeds erg tevreden! Snelle levering en goede prijzen! Wat wil een consument nog meer? Top! Ik blijf hier lekker mijn Warhammer bestellen!

Marco S datum toegevoegd 20/10/2020

Toen ik hoorde dat Arthur zijn zaak in Maastricht ging sluiten heb ik ontzettend gebaald. Inmiddels al 2x iets besteld bij de webwinkel en ik ben bijna vergeten hoe erg ik de fysieke winkel mis. Een top service en een snelle en traceerbare verzending. Bedankt!

Wies datum toegevoegd 20/10/2020

Prima service en snelle levering! Ik kom zeker nog eens terug.

Jacco datum toegevoegd 19/10/2020

Het is een goeie winkel voor het vinden voor de hobby modellen verf boeken puzzels keuze is reuze. Word goed op de hoogte gehouden wanneer pakket verzonden word. En voor vragen krijg je snel antwoord

Pim Navis datum toegevoegd 18/10/2020

Vandaag weer een nieuwe bestelling geplaatst. Ik verheug me weer om een leuk pakketje te ontvangen van Vliegeruit.

Tim datum toegevoegd 16/10/2020

Snelle verzending, prima service.

David datum toegevoegd 16/10/2020

Fijne winkel altijd een goede prijs en het contact met de verkoper is altijd goed. Koop hier altijd mijn warhammer spullen.

Patrick datum toegevoegd 15/10/2020

Goedkoop, snelle levering, goed verpakt en snel regerend op vragen.
Wat wil je nog meer?:)

Jos datum toegevoegd 15/10/2020

Zoals gewoonlijk een snelle levering zoals men die gewend is van Arthur. Top.

Heiko datum toegevoegd 15/10/2020

Snel , duidelijk contact over mijn bestelling . Netjes verpakt.

sake datum toegevoegd 15/10/2020

Goede en snelle service. Goede communicatie.

Maarten datum toegevoegd 14/10/2020

Snelle levering, goed verpakt
Handige service met het toevoegen aan de order.

Frans datum toegevoegd 14/10/2020

Snel geleverd, en leuke prijzen.

John Coppens datum toegevoegd 14/10/2020

Super service met scherpe prijzen

Maxim datum toegevoegd 09/10/2020

Koop al jaren spullen via deze webshop. Altijd een vlotte afhandeling en goeie communicatie.

Fred Koorn datum toegevoegd 09/10/2020

Ik heb al diverse malen Games Workshop artikelen gekocht en iedere keer heb ik dezelfde ervaring.

Klantvriendelijk, snelle afhandeling en iedere keer weer een geweldige service.

Ik kan iedereen aanraden om bij dit bedrijf te kopen.

Chris datum toegevoegd 09/10/2020

Goede communicatie en snelle levering. Bij alle afwijkingen wordt je goed op de hoogte gehouden

Ton datum toegevoegd 09/10/2020

WH boek besteld, ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer deze weer in voorraad was en verzonden zou worden. Zeer fijn.

matthijs van aalst datum toegevoegd 09/10/2020

Een top winkel met een top hulp
Goeie en mooie producten

Eldrich Kox datum toegevoegd 08/10/2020

Prima service, duidelijke communicatie.

K.V datum toegevoegd 07/10/2020

Bij de bestelling mist de bases maar dat was snel opgelost zonder problemen eerdere bestellingen was alles goed.

Jochem datum toegevoegd 02/10/2020

Keurig op tijd, compleet en voor een uitstekende prijs. Super!

Gerard datum toegevoegd 02/10/2020

Goede prijzen en snelle levering, goed ingepakt. Topservice, zoals ik van Vlieg-er-uit gewend ben!

Max datum toegevoegd 01/10/2020

Goede website voor Games Workshop producten. Compleet aanbod, snelle service en secuur ingepakt.

Hans Lankamp datum toegevoegd 30/09/2020

Prima plek om speelkaarten te kopen! Ruim assortiment, goed verpakt en snelle levering als je de leveringstijden hebt gelezen.

Stephan datum toegevoegd 28/09/2020

Al heel snel mijn go-to webwinkel geworden voor Warhammer en wargame spulletjes! Snelle levering en het bestel proces verloopt altijd soepel.

Nick datum toegevoegd 24/09/2020

Super service en top prijzen!

Michael datum toegevoegd 23/09/2020

Onlangs deze webwinkel gevonden, heb er al meerdere keren mijn warhammer verf en extratjes besteld. Super service!

Als ik mag nit-picken dan zeg ik: Het zou handig zijn als er ergens te vinden is "voor XX uur besteld vandaag verzonden" zelfs als dat ergens in de middag is. Dit is echter zo'n klein ding dat ik de winkel nog altijd 5 sterren geef.

wesley Dokter datum toegevoegd 22/09/2020

fijne winkel bestel ik maandelijks mijn dingen redelijk snel, jammer is hij niet meer in maastricht want toen kon ik nog ff binnenlopen, maar nog altijd heel erg handig.

Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 2587