Onze winkel beoordelingen

Hier vind je onze onafhankelijke winkel beoordelingen gedaan door onze vele klanten,
wil je zelf een review schrijven ben je van harte uitgenodigd.


4.9/5 gebaseerd op 1555 Beoordelingen

Billy van Dussen datum toegevoegd 20/08/2018

Zeer tevreden met al mijn aankopen! Goede service.

Steven De Belder datum toegevoegd 20/08/2018

Hier wordt je direct geholpen bij vragen. Verzending wordt op zeer korte termijn afgehandeld.
Dikke aanrader om bij Vlieg Eruit je spullen te bestellen.

Lips datum toegevoegd 20/08/2018

Erg snelle en vriendelijke service. Er word geprobeerd om je bestelling dezelfde dag nog te versturen en je word in de mails heel netjes en persoonlijk op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Top zaak !

Niels datum toegevoegd 17/08/2018

Service is perfect zoals altijd! Dank je

Johan datum toegevoegd 17/08/2018

Steeds weer snel en correct aan uiterst competitieve prijzen... en met een zeer persoonlijke, topservice!

Herman datum toegevoegd 16/08/2018

Als het kon zou ik 10 sterren geven . Ik koop hier al een tijd mijn Warhammer spullen en met een reden. Zeer snelle service, duidelijke communicatie, goede prijzen en een zeer betrokken en aardige eigenaar met hart voor zijn zaak en klanten. Kortom, ik koop nergens anders mijn Warhammer spullen meer. Topzaak!

Marcus datum toegevoegd 16/08/2018

Wederom snelle service! En goeie communicatie m.b.t. Warhammer mailorder (web only) bestelling!

YORIK datum toegevoegd 15/08/2018

Online besteld. Goede en snelle levering. Persoonlijk contact gehad toen iets niet op vooraad was en meteen opgelost.

Jimmy datum toegevoegd 15/08/2018

Snelle service aan een goeie prijs ^^ super bedankt ervoor !

Peter datum toegevoegd 10/08/2018

ben fantastisch geholpen door de eigenaar van de shop er was een item niet op voorraad had me al voorbereid op een week later maar toch hadden ze er 1 op voorraad en weer goed geholpen en netjes te woord gestaan zal zeker in de toekomst meer bestellen

Jan datum toegevoegd 09/08/2018

Wederom top. Super communicatie! Super snel...

Wesley datum toegevoegd 09/08/2018

Prijstechnisch vele malen beter dan de eigen leverancier! Houden zo.
Snelle levering en persoonlijk contact

Brian datum toegevoegd 07/08/2018

Goed assortiment, prijs en uitstekende vlotte levering.

Danny datum toegevoegd 26/07/2018

Discraft Frisbee
Werkt top!

Marc datum toegevoegd 25/07/2018

Topper!

Vlieg-er-uit nam direct na bestellen contact met mij op om afstemmen over problemen met de leverbaarheid van enkele items. Jammer natuurlijk dat het er niet meer was, maar de afhandeling was bijzonder snel en goed (en dat om 00.30 uur! ;). Een deel van mijn aankoopbedrag werd ook vlot teruggestort. Dus, topwinkel! Zo hoort het.

Johan datum toegevoegd 23/07/2018

aankoop goochelartikele,

N.Wiersma datum toegevoegd 23/07/2018

Jongleerballen
Goede afstemming op het moment dat een item dat ik had geselecteerd niet op voorraad was, goede service, mooi product. Kortom: zeer tevreden.

Sabine datum toegevoegd 21/07/2018

Snelle levering
De Jongleer ballen zijn snel geleverd. Fijne kwaliteit en goed op gewicht.

Vincent datum toegevoegd 21/07/2018

Zeer vlotte levering /

Demi datum toegevoegd 20/07/2018

Erg tevreden mee. Ik had ze alleen wel wat steviger verwacht en ze zijn nat geworden waardoor er allemaal kleurstof vanaf kwam en dan ging op mijn kleren en handen zitten. Maar ik ben blij dat ik überhaupt Jongleerballen heb nu.

Hoi Demi bedankt voor je reactie, de bestelde gebreide ballen zijn altijd redelijk zacht en zullen zelfs wat losser worden nog naarmate je langer er mee speelt. dat hoort bij deze ballen, gezien het handwerk is en gebreid , adviseer ik zeker ook deze niet nat te laten worden, de kwaliteit van de gekocht ballen is budget, er zijn ook hogere kwaliteit ballen die wat zwaarder zijn en steviger aanvoelen

Simkn datum toegevoegd 19/07/2018

Fluxx 2.2
Prima webshop, goede prijs en snel bezorgd zonder extra bezorgkosten.

Timo datum toegevoegd 19/07/2018

Uitstekende service
Goede service, netjes verpakt en mooi op tijd

Tom datum toegevoegd 19/07/2018

Zeer tevreden klant
Uitstekend geholpen door de eigenaar. Verder was de bestelling, levering etc allemaal perfect in orde. Aanrader!

Nathan datum toegevoegd 18/07/2018

Bestelling werd op tijd geleverd en de mails waren zeer vriendelijk.

Irene datum toegevoegd 17/07/2018

Zoals altijd duidelijke statusupdates, snelle levering en prima kwaliteit!

mitchel datum toegevoegd 17/07/2018

Zeer goede communicatie over mijn bestelling. Ook is mijn bestelling volledig aangekomen in een goede verpakking. Zeer aan te bevelen, dit wordt mijn webshop voor Warhammer.

Philippe datum toegevoegd 16/07/2018

Snel en compleet geleverd. Goede service.

Bart datum toegevoegd 15/07/2018

zoals gewend, snel en correct toegestuurd

Tim van den Ban datum toegevoegd 14/07/2018

And again very fast delivery and excellent service.

D Sim datum toegevoegd 13/07/2018

Fast delivery no hustle. Complete satisfaction.

Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 1555