Vlieg-er-uit https://www.vliegeruit.com/image/catalog/winkellogo/logo2-440x85.png 1€ - 99999€
Brusselsestraat 70 Maastricht Limburg 6211PG
+31(0)433251653
1 99999

Onze winkel beoordelingen

Hier vind je onze onafhankelijke winkel beoordelingen gedaan door onze vele klanten,
wil je zelf een review schrijven ben je van harte uitgenodigd.


4.9/5 gebaseerd op 1949 Beoordelingen

Jeremy V datum toegevoegd 26/06/2019

Goede prijzen en snel geleverd

Gino datum toegevoegd 25/06/2019

Prima prijzen, prima service en snelle levering. A++++++++ !!!!!!!!

Yoran datum toegevoegd 24/06/2019

Uitstekende communicatie, goede prijzen en snel bezorgd.

Nick datum toegevoegd 24/06/2019

Snel,correct en betrouwbaar

Martijn datum toegevoegd 24/06/2019

Hele fijne winkel. Goede communicatie en snel geleverd. Dit is mijn nieuwe hobbywinkel!

Ruben Barnhoorn datum toegevoegd 22/06/2019

Snel, betrouwbaar en voordelig.

J. Middel datum toegevoegd 21/06/2019

Snelle bezorging, goede prijzen, binnen korte tijd een reactie op je mails (of telefoon). Door contact kun je later nog spullen aan je bestelling toevoegen. Als er iets niet klopt wordt dat zo snel mogelijk geregeld.

Jeroen datum toegevoegd 21/06/2019

Prima, snelle bezorging. Ik bestel hier zeker vaker!

Remco Pullen datum toegevoegd 20/06/2019

Snelle levering nadat alles binnen was. helemaal top. ga hier zeker vaker bestellen :-)

Philippe datum toegevoegd 20/06/2019

Het begint saai te worden. Maar de service was weer top. Snelle bevestiging, snelle levering en gunstige prijzen.

AWG datum toegevoegd 19/06/2019

zoals gewoonlijk.. prima in orde.

Ben datum toegevoegd 19/06/2019

Ik bestel vaker online van deze winkel. De pakketten komen keurig op tijd aan en wanneer iets niet op voorraad is krijg je keurig op tijd daar bericht over. Prima zaak om Wargaming items voor een goede prijs te krijgen!

Wouter datum toegevoegd 18/06/2019

Prima kwaliteit. Top winkel. Goede service

Wouter datum toegevoegd 18/06/2019

Ideaal all mn wargaming spullen super snel in huis voor een mooie prijs. Direct contact verloopt altijd snel en soepel, zelfs om 23:00!

Oldenburger datum toegevoegd 18/06/2019

Zoals altijd; Topservice!

Wouter datum toegevoegd 18/06/2019

Groot aanbod, duidelijke communicatie en snelle levering

Nick datum toegevoegd 18/06/2019

als het over games workshop spul gaat.
goede prijzen, snelle bezorging en een groot aanbod.

ook mooi dat ze een systeem hebben om mail order only producten hier te bestellen.

Luca datum toegevoegd 17/06/2019

Consegna velocissima, prima dei tempi previsti. Ottimo servizio

Jesse datum toegevoegd 14/06/2019

Vriendelijk en behulpzaam advies en bovenal erg snelle levering

Job datum toegevoegd 14/06/2019

Snel verzonden en snelle communicatie.

Wendy datum toegevoegd 13/06/2019

Weer bedankt voor de snelle en correcte levering.

Brian datum toegevoegd 13/06/2019

Wederom een snelle en goede levering. Alles stevig verpakt en waar nodig in extra zakjes. Top service as usual !

Jeroen datum toegevoegd 13/06/2019

Snelle levering, bestelling goed ingepakt en heldere communicatie via de mail over de levertijd. Ook bij mijn eerdere bezoek in de winkel fijn geholpen!

Vasco datum toegevoegd 13/06/2019

Top webshop. Goede service, goede prijzen en vriendelijke eigenaar.

Remco Pullen datum toegevoegd 13/06/2019

Snelle(gratis) levering en prima geprijst. Mijn volgende bestelling ligt alweer klaar :-)

Dave datum toegevoegd 12/06/2019

Mijn bestelling was niet meteen voorradig maar werd hiervan goed op de hoogte gehouden. Zo is het prettig zaken doen waarvoor mijn complimenten

Pascal vd Ven datum toegevoegd 12/06/2019

Als fan van wargames de ultieme webwinkel van Nederland. Je vindt de nieuwste produkten en mocht er iets niet opstaan, neem contact met ze op en ze zullen er alles aan doen om je te helpen. Zeer goede service!! Mocht iets een pre-order zijn wordt je duidelijk op de hoogte gehouden dmv persoonlijke mail. Ik kan zo nog wel doorgaan met complimenten, maar het is terecht! Hulde!!

Gerhard datum toegevoegd 11/06/2019

De service is uitermate goed, en als iets niet direct leverbaar is, krijg je netjes bericht over je opties, hulde hiervoor.
Verder liggen de prijzen uitermate goed.
Een van de beste webwinkels op internet, naar mijn mening

Sander datum toegevoegd 10/06/2019

Nog steeds een van de beste (online) winkels met supersnelle levering en erg prettige communicatie!

Randy datum toegevoegd 08/06/2019

Zeer snelle levering. Goed geprijst. Zal hier zeker vaker bestellingen doen

Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 1949