Vlieg-er-uit https://www.vliegeruit.com/image/catalog/winkellogo/logo2-440x85.png 1€ - 99999€
Brusselsestraat 70 Maastricht Limburg 6211PG
+31(0)433251653
1 99999

Onze winkel beoordelingen

Hier vind je onze onafhankelijke winkel beoordelingen gedaan door onze vele klanten,
wil je zelf een review schrijven ben je van harte uitgenodigd.


4.9/5 gebaseerd op 1693 Beoordelingen

Adriaan datum toegevoegd 14/12/2018

Goede service zoals altijd. Duidelijke informatie over levertijden en een berichtje als jouw pakket naar het postkantoor gaat. Erg tevreden!

Mark datum toegevoegd 13/12/2018

Over de website: duidelijk, overzichtelijk en geen onnodige fratsen. Pagina's laden snel. Heerlijk.
De categoriëen binnen de producten die ik zoek (Games Workshop) zijn voor mij ook intuitief en duidelijk omschreven.

Ik heb nu 2x bij Vlieg-er-Uit Warhammer 40.000 artikelen besteld.
Zeer tevreden over de vlotte en duidelijke communicatie. De artikelen zijn stevig ingepakt en onbeschadigd geleverd. Ik vind het ook erg prettig dat ze aanbieden om de bestelde artikelen bij een Postnl bezorgpunt te kunnen bezorgen. Staat de bezorger niet voor een dichte deur en hoef ik niet de hele straat af te speuren naar m'n pakketje.

Brian datum toegevoegd 12/12/2018

Al meerdere malen bestellingen geplaats.
Altijd tijdig geleverd en in goede productie.
- Verf voor miniaturen worden netjes in een plastic zak geleverd.
- Kwasten worden zorgvuldig verpakt.
- miniaturen zelf worden stevig verpakt.

Zeker een goede winkel, ik ga er blijven bestellen.

R. Schrauwen datum toegevoegd 11/12/2018

Alles prima geregeld, goed product; we hebben er lol mee.

Helga datum toegevoegd 11/12/2018

Heel tevreden over de afhandeling van mijn bestellingen: alles netjes verpakt en snel verstuurd. Ik kom zeker nog eens terug!

Marcella datum toegevoegd 11/12/2018

Ondanks leveringsproblemen bij gamesworkshop zeer tevreden. Altijd goed op de hoogte gehouden.

Leon datum toegevoegd 11/12/2018

Snel en goed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Peter datum toegevoegd 10/12/2018

Altijd vriendelijk en behulpzaam en snelle verzending. Gewoon super.

luc datum toegevoegd 10/12/2018

snelle levering
het deels ontbrekende vlot aangepast met ander product

Ruben datum toegevoegd 07/12/2018

Snelle levering, en een behoorlijk compleet aanbod!

Andrez datum toegevoegd 07/12/2018

Duidelijke factoid, snelle levering. Top!

Jan datum toegevoegd 06/12/2018

Wederom top! Een dikke 10

George Tokaya datum toegevoegd 05/12/2018

Prima webwinkel voor goochelartikelen. Vlotte levering en ruim assortiment

Jeroen datum toegevoegd 04/12/2018

Zoals altijd weer perfecte service tegen de beste prijzen met een zeer snelle levering; ondanks de feestdagen was mijn bestelling de volgende dag binnen.

Peter datum toegevoegd 29/11/2018

Super! goede prijzen, en snelle levering!

Lodewijk datum toegevoegd 29/11/2018

Zoals altijd super snelle levering van pre-orders! Korting is minder op Warhammer artikelen dan in Engeland, maar dat heb je er zo uit met gratis verzending en snelheid! Daar komt bij dat je beter kleine ondernemers kan supporten dan de grote bedrijven!

Martijn datum toegevoegd 29/11/2018

Alles weer in goede conditie ontvangen, ondanks mijn chaotische betellingen. Harstikke bedankt.

Sander datum toegevoegd 29/11/2018

wederom snelle levering, prettige communicatie en zeer degelijke verpakking. ik ben een erg tevreden klant!

Ben datum toegevoegd 28/11/2018

Fantastische zaak, prima service. Altijd bereikbaar als er iets is.

Ron datum toegevoegd 28/11/2018

Prima service, ook wanneer bestellingen niet ineens geheel compleet zijn wordt gezocht baar goede afstemming met de klant en wat die graag wilt.

Claudia datum toegevoegd 28/11/2018

Super service! Persoonlijk en precies heel fijn

Nathan datum toegevoegd 27/11/2018

Goeie winkel veel verschillende dingen te kopen voor mij is het meer de wh40k tabletop, je kan uit best veel kiezen en Arthur weet altijd wel wat je zoekt je hoeft het hem maar te vragen.

Frank Talens datum toegevoegd 26/11/2018

Vliegeruit levert altijd keurig, en de communicatie is weer Tip-top! Dit keer zou mijn zending wat later op weg gaan naar mijn adres, keurig kreeg ik een bericht van Arthur (Vliegeruit) dat het ietsjes later zou worden. He-le-maal top! Bedankt en tot de volgende keer alvast!

Sven datum toegevoegd 26/11/2018

Wat ik besteld had was kwalitatief goed, geen verrassingen daarin. Waar ik echter wel blij verrast van was is de service van Vlieg-er-uit. Er is een hoop mogelijk, men reageert snel en vriendelijk op mailtjes en de prijs ten slotte is toch ook wel een pluspunt. Top ervaringen!

Sikko datum toegevoegd 23/11/2018

Zoals altijd, snel geleverd en helemaal naar wens!

Rob datum toegevoegd 23/11/2018

Goed en super snel geleverd zoals altijd!

Mark datum toegevoegd 23/11/2018

De eerste keer een online bestelling gedaan bij vlieg-er-uit en ik ben zeer tevreden over de service. En daarboven op zijn de prijzen zeer goed.

Wim datum toegevoegd 21/11/2018

Snel, communicatief, meedenkend, anticiperend... een dikke 10 op 10, voor mij is er slechts één adres en dit is het!!!!

Mark datum toegevoegd 20/11/2018

Fantastisch, zoals altijd!
Beste webshop van Nederland wat mij betreft

Dave datum toegevoegd 19/11/2018

Top service, voor het weekend besteld en de week erna geleverd!!!!

Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 1693