Vlieg-er-uit https://www.vliegeruit.com/image/catalog/winkellogo/logo2-440x85.png 1€ - 99999€
Brusselsestraat 70 Maastricht Limburg 6211PG
+31(0)433251653
1 99999

Onze winkel beoordelingen

Hier vind je onze onafhankelijke winkel beoordelingen gedaan door onze vele klanten,
wil je zelf een review schrijven ben je van harte uitgenodigd.


4.9/5 gebaseerd op 2099 Beoordelingen

Jim datum toegevoegd 22/10/2019

Super snel, VEEL goedkoper dan games workshop! Als het assortiment het toeliet zou ik hier ALLES m.b.t. wargaming bestellen!

Christine datum toegevoegd 22/10/2019

Erg snelle en goede service. Dag volgende dag al in huis, erg fijn!

Mike datum toegevoegd 22/10/2019

Prima service, klantvriendelijk en snelle levering .

Erik datum toegevoegd 18/10/2019

Wederom een Warhammer preorder op dag van release in huis. Helemaal top

Ruben datum toegevoegd 18/10/2019

Mijn go to webwinkel voor warhammer, geweldige service en snelle levering!

Ron datum toegevoegd 15/10/2019

Snelle levering en goede service.
Voor een artikel dat achteraf niet op voorraad bleek was op tijd gemeld en het geld netjes teruggestort.
De webwinkel voor warhammer als er weer eens iets leuks te krijgen is.

Ragatuso datum toegevoegd 14/10/2019

Top Service , coming soon :) for futur buy

Erik datum toegevoegd 11/10/2019

Mijn go-to winkel voor alles Warhammer. Altijd goed en snel bezorgd!

Ruud datum toegevoegd 10/10/2019

Wauw wat word je snel en goed geholpen, en wet ze zelf niet op voorraad hebben, heb jezelf tot in 48 uur in huis!!
Geweldige site/bedrijf/mensen!

Sulaiman datum toegevoegd 09/10/2019

Zeer bedankt voor de snelle en keurige levering! Wat heeft een hobbyist verder nodig dan goed materiaal, scherpe prijs en snel gefaciliteerd worden! Je hebt zeker een ieuwe klant bijgekregen.

Nico datum toegevoegd 09/10/2019

Top service aan scherpe prijzen!

Martin datum toegevoegd 08/10/2019

Super, mijn eerste power kite, en het is geweldig. Fijn geholpen.. thx..

Rob datum toegevoegd 08/10/2019

Snelle levering. Produkt voldoet aan de verwachting.

Sander datum toegevoegd 07/10/2019

Prima collectie wh40k. Snelle levering.
Gewoon goed.

goochelaar eruykos datum toegevoegd 04/10/2019

ik ben al 49 jaar goochelaar .ik doe meestal close-up magic
en ook mentalisme
ik heb onlangs PSISET BY Vernet aangekocht bij jullie , ik ben zeer tevreden over dit product
zeer gemakkelijk te leren en te doen
ik ben al jaren klant bij vele magic shops , ik ben zeer tevreden met de goede service

Robert Jan datum toegevoegd 03/10/2019

Weer snel geleverd voor een goede prijs. Prima service!

V.P.M. Christiani datum toegevoegd 03/10/2019

Het boek van Giacomo Bertini een echte aanwinst voor mijn bescheiden bibliotheek, en de vormgeving prachtig. De service is prima.

Kleinpenning datum toegevoegd 03/10/2019

Altijd een snelle levering en keurig verpakt.
Vind de eigenaar ook heel persoonlijk en keurig!
Ga zo door arthur!

Jurriaan datum toegevoegd 30/09/2019

Snelle levering, duidelijke communicatie en een complete order. Wat wil je nog meer? 5/5

Marc datum toegevoegd 30/09/2019

Goede verpakking, snelle levering, goede service. Ga hier vaker wat bestellen. *thumbs up*

Sven datum toegevoegd 28/09/2019

Wow, dat was snel! EN alles perfect in orde en verpakt. Bedankt!

Arnoud datum toegevoegd 27/09/2019

Ruime voorraad en snelle levering, ook goed contact en alternatieven wanneer er onverhoopt toch iets niet op voorraad blijkt.

Michel datum toegevoegd 26/09/2019

Super service, te veel betaalt voor het pakketje geen probleem ze sturen wat je te veel hebt betaald gewoon terug.

marco drummen datum toegevoegd 25/09/2019

snelle levering, goede service. en alles word netjes goed verpakt afgeleverd.

bram datum toegevoegd 25/09/2019

Hartstikke blij met deze webshop. Ik heb inmiddels 4 bestellingen geplaatst en alles werd netjes verpakt, duidelijk gecommuniceerd en op tijd geleverd. 1 keer was iets uit voorraad en daar werd onmiddellijk over bericht en zsm verzonden dus dat was ook top. Ik ga hier absoluut nog veel vaker bestellen :)

Teun datum toegevoegd 25/09/2019

Bestel continu bij Vliegeruit. Voordelig en super snelle reacties ala er een foutje of vraag is. En ze sturen met PostNL en dat is beter dan DHL naar mijn ervaring

Martin datum toegevoegd 24/09/2019

Top shop! Snelle levering, mocht er iets wezen, wordt het netjes vermeldt. Laag geprijsd (Warhammer)!

Daan datum toegevoegd 22/09/2019

Ik vind het een goede site omdat je snel geholpen kunt worden als je ze belt????

Marco drummen datum toegevoegd 18/09/2019

Goede service snelle levering! Bestelling in goede staat. Ga zeker vaker bestellen!

RCA Groeneveld datum toegevoegd 18/09/2019

In mijn bestelling zaten beschadigde kaarten, hierover gemaild en uiteindelijk heeft vlieg er uit de kaarten vervangen! Heb hier al vele malen besteld en blijf dat ook doen, heel erg tevreden!

Beste klant bedankt voor je reactie , het was niet goed te zien dat er kaarten beschadigd waren in de gesealde doos voor we verstuurde, de inhoud van het spel had de kaarten beschadigd door er langs te schuren, maar natuurlijk is het vanzelfsprekened dat we dit zo goed mogelijk oplossen en ik ben blij dat dit gelukt is.

Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 2099