Vlieg-er-uit https://www.vliegeruit.com/image/catalog/winkellogo/logo2-440x85.png 1€ - 99999€
Brusselsestraat 70 Maastricht Limburg 6211PG
+31(0)587370055
1 99999

Onze winkel beoordelingen

Hier vind je onze onafhankelijke winkel beoordelingen gedaan door onze vele klanten,
wil je zelf een review schrijven ben je van harte uitgenodigd.


4.9/5 gebaseerd op 2705 Beoordelingen

Rob datum toegevoegd 06/04/2021

Was niet leverbaar op moment van bestelling, maar ik ben goed op de hoogte gehouden.
Eenmaal leverbaar, volgende dag thuis geleverd

Tim datum toegevoegd 06/04/2021

Perfecte service en communicatie!

jan-willem stolk datum toegevoegd 05/04/2021

super zondag besteld dinsdag in huis en stukken goedkoper dan bij Games workshop zelf
met vr groeten jw stolk

James datum toegevoegd 04/04/2021

Great store fast delivery and constant communication where that are issues.
Also extreamly useful English page.

Tris datum toegevoegd 02/04/2021

Keurige communicatie en mooie prijzen. Zeer tevreden

Daniel datum toegevoegd 01/04/2021

Heel fijn om hier kaarten te kunnen bestelling ipv vanuit de VS met alle kosten die erbij zouden komen. Mijn bestelling is wel 3 weken later gekomen dan aangegeven maar het was een pre-order dus ik verwachtte ook niet dat het meteen zou zijn.

Haegens A. datum toegevoegd 29/03/2021

Heel goede service en goede communicatie. Top!

Bert Vergauwen datum toegevoegd 27/03/2021

Goeie Service , altijd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Top !!!

M. Arends datum toegevoegd 26/03/2021

Ruim aanbod. Goede service. Ik gebruik Vliegeruit vooral voor m'n Warhammer hobby. Door Brexit en de achterstanden bij UPS heeft mijn laatste order helaas erg lang geduurd. Buiten de macht van Vliegeruit, maar ze hebben goed meegedacht in oplossingen en proberen oplossingen. Op maat te vinden die voor iedereen past.

Sem Abraham datum toegevoegd 25/03/2021

Goeie service je weet altijd waar je aan toe bent!

Melle datum toegevoegd 24/03/2021

Goede webshop! Altijd tevreden met de service en levering!

J.R. de Wolff datum toegevoegd 24/03/2021

Na drie maanden vertraging is dan eindelijk mijn bestelling gearriveerd. Was al geen fan van de Brexit en deze perikelen maakten het er niet beter op maar Vlieg er Uit heeft alles netjes naar eer en geweten opgelost. Ik ben uitstekend op de hoogte gehouden van de lopende ontwikkelingen via de mail en als ik telefonisch contact opnam werk ik netjes te woord gestaan. Mijn complimenten aan het team van Vlieg er Uit!

Ernst datum toegevoegd 23/03/2021

Fan van deze webshop sinds m'n eerste bestelling. Hebben zich meermaals bewezen tijdens drukke kerst periodes en de chaotische periode na de Brexit.

Jetske datum toegevoegd 20/03/2021

Fijne winkel. Groot assortiment en deskundig personeel. Altijd een plezier om hier te winkelen.

Alexander datum toegevoegd 19/03/2021

Goede en vriendelijke hulp. Reageren snel en houden je op de hoogte van wat er met je bestelling gaande is. Super prettig om mee om te gaan!

Niels Eggen datum toegevoegd 17/03/2021

Veel gedoe rondom levering (corona/brexit). Vliegt er uit heeft goed contact onderhouden en product gekregen. Goede service en vriendelijk. Blijf altijd bij vliegt er uit me bestellingen doen top zaak!!

Steven den Hartog datum toegevoegd 17/03/2021

Ging wat mis met mn bestelling, supersnel en vriendelijk verholpen!

Stefan datum toegevoegd 17/03/2021

Was op voorraad dus binnen 2 dagen lag het op de mat.

Fred Koorn datum toegevoegd 16/03/2021

Ik heb al diverse malen Games Workshop artikelen gekocht en iedere keer heb ik dezelfde ervaring.

Klantvriendelijk, duidelijkheid over de afhandeling en iedere keer weer een geweldige service.

Ik kan iedereen aanraden om bij Vlieg-er-uit te kopen.

Peter datum toegevoegd 16/03/2021

Wist van tevoren al dat het door de brexit even ging duren voordat de bestelling er zou zijn, keurig op de hoogte gehouden over de status en toen bleek dat er iets niets was, zonder extra kosten een duurdere versie gekregen.

Steven datum toegevoegd 16/03/2021

Dit is voor mij de winkel om warhammerspullen te bestellen.
De bestellingen zijn altijd compleet en zeer snel verstuurd.
U krijgt er bovendien nog een topservice na verkoop erbij.
Vragen worden binnen de dag beantwoord. Als er onduidelijkheden zijn bellen ze u zelfs op om dit uit te klaren.
Vlieg Eruit doe zo verder!!

Thomas datum toegevoegd 16/03/2021

Zoals altijd een super fijne service en communicatie. Bestelling was verlaat door producten die nog binnen moesten komen. Communicatie daarin was erg fijn en helpend.

peter datum toegevoegd 12/03/2021

ik had twee poppetjes en een verfje besteld.
omdat een van de poppetjes (captain uriel ventriss) een soort limited edition poppetje was zeiden ze dat het 2 tot 3 maanden kon duren.
maar tot mijn grote verbazing lag hij er al na een maand ongeveer.

ik heb ook eerder dingen besteld hier en ik heb altijd goed contact met de klantenservice gehad.
vriendelijke en profesionele mensen.

Jurre datum toegevoegd 12/03/2021

Het duurde een eeuwigheid voor mijn levering hier was door Corona, Brexit en gedoe bij UPS, maar Vlieg-er-uit gaf regelmatig updates over de situatie en toen het eenmaal hier was was alles in orde. De klantenservice was prima.

Benjamin datum toegevoegd 11/03/2021

Zeer goede klantendienst, recommended

Tom datum toegevoegd 10/03/2021

Altijd topservice en een mega gunfactor. Bedankt weer mannen!

Nick vd Molen datum toegevoegd 09/03/2021

Top webshop, goede service, snel geleverd!

Vincent Goede datum toegevoegd 07/03/2021

Optimale service zelfs nadat er problemen zijn in de levering vanwege Brexit en dat UPS het niet helemaal meer op een rijtje had. Maar ik ben eigenlijk niet anders gewend van deze jongens van de Spellekijn die nu Viegeruit ook onder hun vleugels hebben.

Juan datum toegevoegd 07/03/2021

Top webshop! Goede communicatie en een top service.

Michael datum toegevoegd 04/03/2021

Zeer goede we winkel met grote vooraad. Ook scherp geprijst, als ik hier iets kan krijgen koop ik het altijd hier en niet ergens anders. Bezorging ook altijd snel en de spullen komen goed aan. Zeker een aanrader!

Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 2705