Vlieg-er-uit https://www.vliegeruit.com/image/catalog/winkellogo/logo2-440x85.png 1€ - 99999€
Brusselsestraat 70 Maastricht Limburg 6211PG
+31(0)587370055
1 99999

Onze winkel beoordelingen

Hier vind je onze onafhankelijke winkel beoordelingen gedaan door onze vele klanten,
wil je zelf een review schrijven ben je van harte uitgenodigd.


4.9/5 gebaseerd op 2769 Beoordelingen

Laurens datum toegevoegd 19/06/2021

Goede klantenservice en levering met een prima prijs. Mijn vaste stek voor Warhammer bestellingen.

Danny datum toegevoegd 18/06/2021

Miste 1 sprue van een Warhammer set. Ervoor gebeld en de volgende dag lag het voor me deur. Top service!

Jean-Pierre datum toegevoegd 17/06/2021

This was my second order since the transfer of the Maastricht shop. Great service and great contact with the manager.

Colin datum toegevoegd 16/06/2021

Valt niet veel te melden. Top prijzen, top service en hele snelle levering!

Marc datum toegevoegd 16/06/2021

Altijd netjes en snel en voor een goede prijs

Otto datum toegevoegd 15/06/2021

Heb tot nu toe een aantal bestellingen geplaatst, voornamelijk pre-orders en ben zeer tevreden van de snelheid waarmee alles geleverd wordt.

Slechts één keer gehad dat een item niet meteen op voorraad was, en dit is dan zodra het terug in stock was nagezonden.

Ik ben zeer tevreden.

Peter datum toegevoegd 14/06/2021

eigenlijk hoef ik niet eens een beoordeling te schrijven want het is zoals altijd netjes en op tijd geleverd en ik blijf het zeggen top web winkel voor mijn Warhammer 40K producten die 5 sterren zijn gewoon nog te weinig moeten er 10 zijn

Regtop datum toegevoegd 13/06/2021

Snel verzonden en goed verpakt. Top!!!

Kees Nolting datum toegevoegd 11/06/2021

alles wordt snel geleverd mits op vooraat anders zijn ze afhankelijk van de leverancier waar het product vandaan komt, en dan kan het nog wel eens duren. Dit betreft new releases en vanwege productie vooraat en grote vraag.

Jos Oomen datum toegevoegd 11/06/2021

Top geregeld. Snel verzonden en netjes verpakt

sven datum toegevoegd 10/06/2021

Pas geleden mijn eerste order bij hun geplaatst , kan alleen maar zeggen uiterst professioneel .

Christiaan datum toegevoegd 10/06/2021

Was netjes verpakt en kwam uitstekend bij mij thuis aan. Daarbij is de service ook heel goed in mijn mening.

Tim datum toegevoegd 09/06/2021

Snel binnen, goed verpakt!

AWG datum toegevoegd 07/06/2021

Was weer lekker snel binnen, zoals gewend.

Dutch miniature hobbyist datum toegevoegd 07/06/2021

Geen flashy webshop, maar wel een mooie voorraad, leuke prijzen en snel verzonden producten.

David datum toegevoegd 04/06/2021

De enige winkel voor mijn gws spullen. Klantenservice altijd top.

Glenn datum toegevoegd 04/06/2021

Behulpzame eigenaar, mooi assortiment, snel verzonden!

Edwin datum toegevoegd 03/06/2021

Fast shipping, good price. It tickes all the boxes!

Dorian datum toegevoegd 01/06/2021

Excellent store. Fast shipping and good customer support.

James datum toegevoegd 01/06/2021

Great store! and good customer support!

stripmine datum toegevoegd 28/05/2021

Perfect en correct, uiterst professioneel.

Sinan datum toegevoegd 27/05/2021

It’s aight

Christophe datum toegevoegd 25/05/2021

Heel bereikbaar. Reageren heel snel op mail bij vragen. Zeer correct. Uitmuntende service.
Een zeer tevreden klant.

R J datum toegevoegd 24/05/2021

Zoals altijd lage prijzen, overzichtelijke site, goede service en de bestelling is goed ingepakt.

Daan dh datum toegevoegd 22/05/2021

Snelle service, lage prijzen. Aanrader!

Bert vH datum toegevoegd 22/05/2021

Ben al lange tijd zeer tevreden over Vlieg-Er-Uit. Prima bedrijf die de 5 sterren beoordeling zeker verdient!

Ad Vilters datum toegevoegd 21/05/2021

snelle levering,ben erg tevreden.

Roger datum toegevoegd 21/05/2021

Goede prijs en goede communicatie gelukkig heeft gw zijn zaken ook weer in orde

Laurens datum toegevoegd 19/05/2021

Goede communicatie & snelle levering!

Sam datum toegevoegd 19/05/2021

Snelle service en levering ook goede prijs. Top
Site!

Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 2769