Vlieg-er-uit https://www.vliegeruit.com/image/catalog/winkellogo/logo2-440x85.png 1€ - 99999€
Brusselsestraat 70 Maastricht Limburg 6211PG
+31(0)433251653
1 99999

Onze winkel beoordelingen

Hier vind je onze onafhankelijke winkel beoordelingen gedaan door onze vele klanten,
wil je zelf een review schrijven ben je van harte uitgenodigd.


4.9/5 gebaseerd op 1779 Beoordelingen

Ronny datum toegevoegd 22/02/2019

Perfecte service naar België. Voor herhaling vatbaar.

Matthias datum toegevoegd 21/02/2019

Alles goed en op tijd / snel geleverd, bedankt.

Mathijs datum toegevoegd 20/02/2019

Zoals altijd snel geleverd voor een mooie prijs!

Marco datum toegevoegd 18/02/2019

Zeer goed. Snelle levering, goede prijs. Ontzettend servicegericht. Aanrader.

Lars datum toegevoegd 18/02/2019

Snelle levering en soepel contact met de winkel. Een aanrader!

Arnoud datum toegevoegd 18/02/2019

Goede service en goede communicatie. Spullen ook goed verpakt voor verzending.

Een van de producten die ik besteld had was niet meer voorradig, hier is een perfect alternatief voor geboden. Communicatie gedurende het proces was snel en oplossingen geboden waren goed!

Raymond datum toegevoegd 16/02/2019

Zoals ik het gewend ben. Alles goed geregeld en goed contact als er iets afwijkt.
Top winkel

Marjolein datum toegevoegd 14/02/2019

Ik ga hier zeker vaker bestellen. Goed contact over de verzending

pieter datum toegevoegd 13/02/2019

keurig geleverd
nette prijs
vriendelijk
zal hier zeker weer bestellen

Bert datum toegevoegd 13/02/2019

Artikel was niet beschikbaar maar werd keurig op de hoogte gehouden en alsnog geleverd!

Skaye datum toegevoegd 13/02/2019

Super snelle en goede levering. Alles netjes en veilig verpakt. Duidelijke update via mailtjes over de status van de bestelling.

Kevin datum toegevoegd 12/02/2019

Snel! Goedkoop en top! Mooi assortiment

Marcel datum toegevoegd 12/02/2019

Snelle verzending, ruim assortiment en meestal een leuke korting. Fantastisch! Mijn volgende bestelling heb ik ook al geplaatst.

Egbert datum toegevoegd 11/02/2019

Fijne service! Ik kreeg eerst het verkeerde product gestuurd maar daar werd heel snel en adequaat op gereageerd. Ik kom zeker terug!

Laurens datum toegevoegd 08/02/2019

Beoordelingen voor vlieg-er-uit zijn een beetje eentonig....

Supersnelle service, zeer vriendelijk en persoonlijk, zeer goede prijzen, mijn online go-to winkel voor warhammer spullen. Niets dan lof!!

Enige nadeel is dat ik nog niet eens mijn huidige spullen heb kunnen uitpakken of het volgende pakketje is er al weer (maar dat ligt meer aan mij :-) )

Quinn datum toegevoegd 07/02/2019

De service van de website is heel goed en het komt altijd optijd. Ik heb hier al 3 keer besteld en ben heel tevreden met het assortiment en de levertijd

Dr Z datum toegevoegd 06/02/2019

Top shop! En geweldige service!! Altijd een aanrader en al vaak veel vrienden doorverwezen naar Vliegeruit die ook allemaal blij zijn altijd!

Erik datum toegevoegd 06/02/2019

Een eerste kleinere bestelling geplaats om te kijken hoe het ging: dit was boven verwachting goed! Ik had meerdere Warhammer items besteld die op voorraad waren en ik had ze de volgende dag al in huis, in perfecte staat en goed verpakt.
Vlieg eruit is voortaan mijn go-to winkel voor Warhammer

Ragatuso datum toegevoegd 06/02/2019

Levering is ook zeer snel,Zeer goede verkoper, goed ontvangen de bestelling in zeer goede staat, geweldige verkoper

Herman datum toegevoegd 05/02/2019

Prima afhandeling bestelling.
Ook het melden van de iets latere levering is prettig.

Denny datum toegevoegd 05/02/2019

Goede prijzen en snelle verzending met track&trace van Arthur. Bovendien boven de 50 euro geen verzendkosten wat een erg goede service is. Erg blij dat ik deze winkel heb ontdekt.

Kevin datum toegevoegd 05/02/2019

Quick response en snelle verzending. Top service. Bedankt!

Michiel datum toegevoegd 04/02/2019

Service is goed, je krijgt netjes een bevestiging van je order, dat het verstuurd is en wanneer het eventueel aankomt. Levering is ook zeer snel.

Joyce datum toegevoegd 04/02/2019

Blij met mijn pakketje. De service is top, een snelle levering en goed verpakt. Zal vaker hier bestellen.

Gerard datum toegevoegd 03/02/2019

Snel verstuurd, goed verpakt, goede prijs!

Jan-Willem datum toegevoegd 01/02/2019

De online shop is erg makkelijk in gebruik, de prijzen zijn prima, de service is super snel.

Danny datum toegevoegd 30/01/2019

Uitstekende service, bestelling goed ontvangen.

Jeroen datum toegevoegd 30/01/2019

Zoals altijd informeert Arthur je persoonlijk binnen enkele ogenblikken over de bestelstatus. In dit geval ging het iets langer duren omdat het om boeken van Black Library ging. Geen probleem; de boeken werden alsnog binnen een week op aangegeven datum geleverd.

Georg S datum toegevoegd 30/01/2019

Great service with awesome products for incredible prices.

Ronald datum toegevoegd 26/01/2019

Voor mij de beste winkel op het wargaming gebied! Super snelle reacties, uitstekende service en zeer scherpe prijzen!

Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 1779