Vlieg-er-uit https://www.vliegeruit.com/image/catalog/winkellogo/logo2-440x85.png 1€ - 99999€
Brusselsestraat 70 Maastricht Limburg 6211PG
+31(0)433251653
1 99999

Onze winkel beoordelingen

Hier vind je onze onafhankelijke winkel beoordelingen gedaan door onze vele klanten,
wil je zelf een review schrijven ben je van harte uitgenodigd.


4.9/5 gebaseerd op 1852 Beoordelingen

Steve Moss datum toegevoegd 24/04/2019

Bedankt voor de modellen. Top service. A+

Arno datum toegevoegd 24/04/2019

Arthur is een fijne vent die goed benaderbaar is, goede en snelle service levert en eventuele uitdagingen altijd snel en netjes weer oplost.

Peted datum toegevoegd 24/04/2019

snel en goed prima service

Marietje datum toegevoegd 23/04/2019

top winkel : vriendelijke én professionele hulp bij vragen, snelle en correcte afhandeling en kwaliteitsproducten !!!

Erik Veldman datum toegevoegd 23/04/2019

Super goede service, netjes opgestuurd.

Remco datum toegevoegd 23/04/2019

Top service, snelle levering.

Martin datum toegevoegd 23/04/2019

Ga zo door! Top shop! Service, contact, levertijd alles super geregeld!

Rob datum toegevoegd 23/04/2019

Snelle en juiste levering. Fantastische service. 1 product was niet 100% in orde en er werd zonder twijfel een nieuw product opgestuurd! 5 sterren en ik kom hier terug.

Stef datum toegevoegd 23/04/2019

Goede prijzen, snelle service, heldere communicatie

Jasper datum toegevoegd 22/04/2019

Ik haal hier al een tijdje mijn Warhammer vandaan; scherpe prijzen, snelle levering en vriendelijk contact. Dankjewel en ja, een aanrader voor andere wargamers!

Jasper datum toegevoegd 19/04/2019

Na lange tijd en enige moeite mijn "Bolt Action" bestelling binnen gekregen. Goede service en leuk contact gehad via de telefoon.

Ignace datum toegevoegd 19/04/2019

Ideaal om WH 40k aan te kopen zeker een aanrader !

Richie datum toegevoegd 19/04/2019

Ik heb hier vaker warhammer 40k besteld en echt altijd op tijd en geweldige prijzen.
Ik raad echt iedereen aan om hier zijn warhammer te kopen.

Tristan datum toegevoegd 17/04/2019

Zeer regelmatig iets besteld. Altijd goed en vriendelijk geholpen. Snel geleverd.

TOM datum toegevoegd 16/04/2019

TOP. SNELLE SERVICE. ECHTE AANRADER

Marcus datum toegevoegd 15/04/2019

Zoals gewoonlijke hele snelle service. Goed verpakt. Gewoon top!

Dieter datum toegevoegd 11/04/2019

Snelle en zeer goed service!! alles tot de puntjes verzorgd

Sonny datum toegevoegd 10/04/2019

Snelle service, vlotte communicatie! Had een fout pakketje aangekregen & had de dag erop al een nieuwe thuis gekregen. Hier kom ik zeker terug.

bram datum toegevoegd 10/04/2019

Helemaal top! Goede communicatie en snelle levering, ik ga hier absoluut vaker bestellen.

Thomas datum toegevoegd 10/04/2019

Groot assortiment, goede service!

peter datum toegevoegd 09/04/2019

De place to be als je iets nodig hebt van Warhammer altijd snel en fijne service
jammer dat er er geen 6 sterren zijn anders hadden Julie hem van mij gekregen.

Richard datum toegevoegd 09/04/2019

Fast and reliable, always enjoy shopping here.

Dorus datum toegevoegd 09/04/2019

behulpzaam en altijd goed

luud datum toegevoegd 07/04/2019

zeer goed zoals altijd thx

Brian datum toegevoegd 05/04/2019

Via de chat altijd hele snelle en behulpzame reactie.

Ik blijf hier bestellen voor al mijn warhammer aankopen.

Luis datum toegevoegd 05/04/2019

Altijd prima service here. Een aanrader

B Hamers datum toegevoegd 05/04/2019

alweer wat warhammer 40k bestelt en weer goed verpakt en met de release geleverd

top!

luud datum toegevoegd 04/04/2019

snel en goed zoals altijd

Sikko Boersma datum toegevoegd 04/04/2019

Voor het eerst eens gebruik gemaakt van de mogelijkheid om "webstore exclusive"-items van Games Workshop via Vliegeruit te bestellen. Zoals gewend was het allemaal snel geregeld met duidelijke communicatie van Arthur! Super tevreden weer.

Rogier Bron datum toegevoegd 04/04/2019

Snelle service en nette levering!

Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 1852