Vlieg-er-uit https://www.vliegeruit.com/image/catalog/winkellogo/logo2-440x85.png 1€ - 99999€
Brusselsestraat 70 Maastricht Limburg 6211PG
+31(0)433251653
1 99999

Onze winkel beoordelingen

Hier vind je onze onafhankelijke winkel beoordelingen gedaan door onze vele klanten,
wil je zelf een review schrijven ben je van harte uitgenodigd.


4.9/5 gebaseerd op 1623 Beoordelingen

Rob datum toegevoegd 15/10/2018

Goed en ruim assortiment. Snelle levering en ik werd goed en vriendelijk op de hoogte gehouden van de voortgang in het proces

Kris datum toegevoegd 15/10/2018

Zeer snelle levering en goede service.
Bestelling s'nachts rond 2 uur geplaatst en één minuut later reeds mailtje over een artikel dat niet voorradig was en de opties om dit op te lossen. Dag later levering ontvangen - perfect.

Paul datum toegevoegd 15/10/2018

3 bestellingen tot nu toe gedaan en iedere keer een snelle verzending welke volledig was.

Don datum toegevoegd 15/10/2018

Zeer snelle levering en goede informatie.

Mirelle datum toegevoegd 13/10/2018

Supersnelle levering en goed verpakt

Sjaak datum toegevoegd 12/10/2018

Prima winkel, had wat problemen met leveren vanuit games workshop zelf maar de communicatie, reactietijd en de mogelijkheden waren 6 sterren waard.

Bas datum toegevoegd 12/10/2018

Wat niet op voorraad was, werd zonder meerkosten vervangen voor een duurder artikel. Prima service.

Ilone mollink datum toegevoegd 11/10/2018

Geweldig ontzettend snelle levering.
Top.

Martijn datum toegevoegd 11/10/2018

Snelle levering, werd op de avond zelf al bevestigd dat het de dag erna op de post zou gaan.

Eddy datum toegevoegd 11/10/2018

Snelle levering. Goede prijzen. Je wordt goed op de hoogte gehouden wat je bestelling aangaat.

Timmy datum toegevoegd 11/10/2018

Zeer snelle service, en houdt de mensen goed op de hoogte over de bestelling. Zeer mooie prijzen en promoties
Top

Klaus B. datum toegevoegd 10/10/2018

Geweldige winkel! Geweldige aanbieding en verzending naar Duitsland was erg snel!

Klaus B. datum toegevoegd 10/10/2018

Toller Shop! Super Angebot und der Versand nach Deutschland war sehr schnell !

Robert nijkamp datum toegevoegd 09/10/2018

Dank u voor de snel levering en de goede comunicatie

Martijn datum toegevoegd 08/10/2018

Excellente service en flexibiliteit in levermoment. Heel fijne winkel/webshop. Top.

Jannie datum toegevoegd 05/10/2018

Super goede service en aanvullende hulp per mail gehad.
Heel fijn om hier je aankopen te doen.

Serge datum toegevoegd 04/10/2018

In de afgelopen 16 maanden heb ik 17 keer iets besteld bij deze webshop. Elke keer weer uitstekende ervaring. Leveringen zijn snel, communicatie als er een keertje niet op voorraad is, is heel snel en duidelijk en de levering komt daarna snel alsnog. Spullen worden goed verpakt zodat alles veilig aankomt en de prijzen blijven erg aantrekkelijk.

Heinz-Dieter datum toegevoegd 03/10/2018

1A Webshop. Super Material, super service und normale Preise.

Jan datum toegevoegd 02/10/2018

Goede webshop, De enige ook waar ik Andor: reis naar het noorden kon bestellen. Prima levering en goede verpakking. Kortom niets op aan te merken!

Joren datum toegevoegd 02/10/2018

Prima webshop, Grote selectie, snelle levering en de service is zeker over te spreken.

Marvin datum toegevoegd 29/09/2018

Goede webshop, duidelijke communicatie.

Echt een aanrader!!!

michel datum toegevoegd 28/09/2018

altijd goed A+ nog nooit een probleem gehad. mijn nr#1 voor warhammer producten

henk van amerongen datum toegevoegd 28/09/2018

perfecte service,vlotte lvering,nog niet eerder meegemaakt

Irfan datum toegevoegd 26/09/2018

Nice market, fast response

Marcel datum toegevoegd 26/09/2018

Nu al 10 aankopen gedaan hier. Betrouwbare,goedkope en vooral snelle leverancier!

Louis Frenay datum toegevoegd 24/09/2018

Zeer goede service en heel snel opgestuurd!

Roger datum toegevoegd 24/09/2018

Beste online winkel voor wargaming ze denken mee en geven goede service

Ger datum toegevoegd 24/09/2018

Een webwinkel, gewoon gevonden door te googelen op vliegers, blijft een gok, maar niet bij deze. Heel veel keus en supersnelle levering in een degelijke verpakking, zodat de zaak heel gebleven is. Alle documentatie er netjes bij. En toen mij iets niet duidelijk was via mail gevraagd en binnen 5 minuten via mail antwoord. Kortom: TOP

Coen datum toegevoegd 22/09/2018

Zeer goeie service en snelle levering. Echte aanrader.

Dries datum toegevoegd 21/09/2018

Beste winkel voor je Wargames. Super snelle service en als er iets niet is wordt er direct contact opgenomen.

Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 1623