Vlieg-er-uit https://www.vliegeruit.com/image/catalog/winkellogo/logo2-440x85.png 1€ - 99999€
Brusselsestraat 70 Maastricht Limburg 6211PG
+31(0)433251653
1 99999

Onze winkel beoordelingen

Hier vind je onze onafhankelijke winkel beoordelingen gedaan door onze vele klanten,
wil je zelf een review schrijven ben je van harte uitgenodigd.


4.9/5 gebaseerd op 2036 Beoordelingen

Alex datum toegevoegd 16/08/2019

Bestelling werd netjes volgens afspraak bezorgd, eigenlijk zoals ik inmiddels gewend ben. Gewoon goed en betrouwbaar.

Michiel datum toegevoegd 16/08/2019

Goed op de hoogte gehouden en netjes geleverd. Super

Jan Stel datum toegevoegd 14/08/2019

Ik miste een split dop van mijn stuntvlieger, een essentieel onderdeel. Gelukkig is er nog een zaak waar je ook kleine onderdeeltje kunt krijgen. Na mijn bestelling kreeg ik het onderdeeltje per kerende post in de bus. Klasse!

iago datum toegevoegd 13/08/2019

er is alleen bij mijn tweede bestelling iets mis gegaan maar dat hebben ze zeer goed afgehandeld
voor de rest de lever tijd is lekker kort en als er een probleem is met je bestelling zullen ze het zo snel mogelijk en met veel zorg het probleem op te lossen

Robert Jan datum toegevoegd 13/08/2019

Prima prijzen, snel geleverd & uitstekende service.

Roger datum toegevoegd 12/08/2019

Altijd hele goede service goed contact en denken ook mee

Marcel datum toegevoegd 12/08/2019

Altijd snelle en goede service.
Product beschrijving en afhandeling duidelijk op de site.

Top

Barry datum toegevoegd 12/08/2019

Uitstekende service, altijd op tijd geleverd.

Wargamer datum toegevoegd 12/08/2019

Super levering, ook met preorders. Ze sturen dan netjes een mail wanneer het geleverd wordt. Daarnaast krijg je ook op de dag dat het verzonden wordt een track n trace. En ze zijn dan ook nog eens een stuk goedkoper dan de Games Workshop.

Bart datum toegevoegd 11/08/2019

Ik heb inmiddels vier keer besteld bij vliegeruit en ben zeer tevreden. Snelle bezorging, snel antwoord op vragen en scherpe prijs. Niets op aan te merken!

Robin datum toegevoegd 09/08/2019

Goede prijzen & snel en goed persoonlijk contact! Dit is een top web-winkel!

Simone Ristori datum toegevoegd 09/08/2019

Efficiency, speed and great prices. I could end my review here but I will add also that I appreciate the english localization, the excellent and fast customer service and the amazing way they handle pre-orders. I can have big boxes delivered at home the same day they appears to retail stores. Top

Arnold datum toegevoegd 08/08/2019

Zeer tevreden goede prijzen.
Jammer dat ik niet in Maastricht woon !

Wouter H datum toegevoegd 08/08/2019

Perfecte afhandeling van mijn bestelling en heldere communicatie!

RIchard datum toegevoegd 07/08/2019

Had in eerste instantie een verkeerde maat vlieger besteld.
Een mail gestuurd en het verkeerd bestelde werd zonder problemen omgezet in de goede maat vlieger.
Het daardoor te veel betaalde bedrag werd binnen korte tijd, alweer zonder problemen, teruggestort.
Service met een hoofdletter dus!

Stijn datum toegevoegd 07/08/2019

Duurt iets langer soms met leveren, maar toen ik daar een mailtje over stuurde kreeg ik heel snel uitleg terug wat er aan de hand was (inkopen in Amerika elke woensdag). Super service dus, en top prijzen!

antwoord vlieg-er-uit ; bedankt voor je beoordeling goochelproducten leveren we inderdaad vanuit wekelijkse aanlevering zie meer in onderin de voet bij levertijden goochelen

Martin Shagoth datum toegevoegd 06/08/2019

Goede service, alles is binnen een para dagen in huis. Prima dienst om je warhammer te kopen. Top winkel

JAN COLPAERT datum toegevoegd 05/08/2019

Snelle levering en schitterende service. A++++++++

Jeroen ten Broeke datum toegevoegd 05/08/2019

Goede winkel, goeie service, snelle bezorging en toffe prijzen!

Alex van der Veen datum toegevoegd 05/08/2019

Een hele fijne winkel, goede service staat hier duidelijk hoog in het vaandel. Fantastisch

aaron schoeren datum toegevoegd 05/08/2019

De winkel van Arthur is uitstekend wanneer iemand Warhammer producten zou willen halen.
zelf heb ik hier meerderen keren uit de online winkel en ook in de winkel zelf spullen gehaald en heb het altijd een heel nette prijs/kwaliteit verhouding gevonden.
Ook zijn de spulletjes altijd netjes afgeleverd en is alles goed en verzorgd verpakt.
De eerste keer had ik een verkeerd potje meegeleverd gekregen maar dit was na een enkel telefoontje meteen verholpen waarmee de service naar mijn mening ook gewoon erg netjes is.

Aäron

Fred Koorn datum toegevoegd 03/08/2019

Ik heb al diverse malen Games Workshop artikelen gekocht en iedere keer heb ik dezelfde ervaring.

Klantvriendelijk, snelle afhandeling en iedere keer weer een geweldige service.

Ik kan iedereen aanraden om bij dit bedrijf te kopen.

Matthys datum toegevoegd 02/08/2019

Achat depuis la Belgique impeccable ! Prix et délais de réception parfaits- 3 jours...

Ernst van de Graaf datum toegevoegd 01/08/2019

Beste Nederlandse webshop (incl service) naar mijn ervaring. Ook in de drukke december maand dezelfde service. Altijd correct, goede communicatie en op tijd geleverd.

Robbin Bos datum toegevoegd 01/08/2019

Boeken waren nog niet aanwezig bij de winkel, maar uiteindelijk snel geleverd! Ook duidelijk wanneer ze zouden komen.

Jay hall datum toegevoegd 01/08/2019

Snelle levering, en flippercoin werkt perfect zoals verwacht

Jeroen Everwennink datum toegevoegd 01/08/2019

Wederom een zeer snelle levering en uitstekende communicatie over de verzending. Twee redenen waarom ik graag terugkom voor een volgende aankoop.

Koen datum toegevoegd 01/08/2019

Snelle levering en goede service, ik ben zeer tevreden ????????

Robin datum toegevoegd 01/08/2019

Zeer snelle afhandeling van de orde en snel verzonden!

Martin datum toegevoegd 31/07/2019

Very fast delivery and friendly communication. The ordered products were not in stock, but Arthur did everything to deliver as fast as possible. At last the order reached me one week earlier than sheduled. Thank you!

answer Vlieg-er-uit , thanks for your review , indeed the ordered Items were special replacement sticks for an kite, its an unusual product so therefor not an stock item, i was happy to manage to get them in time for you and did the extra effort to make sure you could fly your kite again during you holiday here in the Netherlands

Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 2036