Vlieg-er-uit https://www.vliegeruit.com/image/catalog/winkellogo/logo2-440x85.png 1€ - 99999€
Brusselsestraat 70 Maastricht Limburg 6211PG
+31(0)433251653
1 99999

Onze winkel beoordelingen


4.9/5 gebaseerd op 1657 Beoordelingen

Petra Bloem datum toegevoegd 22/04/2018

Heel vriendelijke en snelle communikcatie en top service.

Jitse datum toegevoegd 19/04/2018

Snelle verzending. Kom zeker terug!!

Wim datum toegevoegd 18/04/2018

Zeer goede service en info via de mail. Ook snelle en goede bezorging.
Als ik nog eens een vlieger nodig heb zal ik die zeker weer bij Vlieg-er-uit bestellen.

Erik datum toegevoegd 18/04/2018

Winkel denkt mee bij je bestelling, had plastic warhammer modems besteld met super glue, er werd meteen gemaild dat het slimmer is om plastic glue te pakken. Top service dus en hele snelle en goede levering.

Fabian datum toegevoegd 18/04/2018

Top

Ludo datum toegevoegd 14/04/2018

Zeer goede service door terug te bellen om te controleren of ik wel het goede mountainboard had bedacht. Uiteindelijk de juiste gekozen en hij is perfect.

Johan datum toegevoegd 13/04/2018

Rick datum toegevoegd 13/04/2018

Snel, compleet en goedkoop.
Tja... wat wil je meer...

Wendy de Jong datum toegevoegd 13/04/2018

Groot assortiment, duidelijke website en vriendelijke medewerkers.

Vasco datum toegevoegd 13/04/2018

Goede prijzen, goede communicatie en snelle verzending. Echt geen enkele aanmerking verder. Top!

Irish datum toegevoegd 12/04/2018

Snelle leveringen! Goede communicatie en top spullen!

Cristof datum toegevoegd 11/04/2018

Vlotte customer service. Snelle levering. Zeer behulpzaam wat wens je nog meer. Waanzinnige top winkel zeker de moeite waard!

Peter datum toegevoegd 10/04/2018

Snelle levering, overzichtelijke shop en goede feedback!
Ga hier zeker vaker bestellen!

H. Gunnink datum toegevoegd 10/04/2018

Ik heb hier twee verschillende pakketjes betaald, eentje waarbij ik de verzendkosten moest betalen en eentje waarbij Dit niet nodig was. Vervolgens krijg ik van deze toppers een mailtje dat ze de twee gaan combineren en samen op sturen, waarbij ze de verzendkosten weer teruggeboekt hebben! Geweldig!

Luis datum toegevoegd 08/04/2018

Goede en snel service, net als altijd.

Adonai Krause datum toegevoegd 08/04/2018

Elke keer wanneer ik een nieuwe yoyo zie waarvan ik denk ''zooo, die moet ik hebben!'' is ie even later verkrijgbaar bij vliegeruit. Een actueel aanbod dus. Altijd toch even prijzen vergelijken en er weer achter komen dat je de prijs hier niet met zekerheid kan verslaan. Een keer toch geprobeerd een een yoyo uit een ander land binnen laten komen voor €15 minder, dacht ik even slim te zijn, moest ik €40 betalen voor douane enzo.. Dus voortaan gewoon weer bij vliegeruit! :) En ze hebben alles! Yoyo's, response pads, olie, bearings en touwtjes noem maar op. Dus als je iets voor je yoyo nodig hebt, gewoon lekker bij vliegeruit halen, je zal het niet teleurstellen!

Rogier datum toegevoegd 06/04/2018

Kreeg snel een reactie op mijn bestelling en de bestelling kwam eerder binnen dan gedacht. Goede service!

Ben De Beule datum toegevoegd 06/04/2018

Zeer aangename, persoonlijke aanpak. Je krijgt op je vragen bijna onmiddelijk antwoord via mail. Informatie over je bestellingen zijn continu 'up to date'. Vanaf nu zal ik hier vaker mijn warhammer bestellen!

Chris datum toegevoegd 05/04/2018

Mijn eerste ervaring met larp producten en heel blij met mijn aankoop. Mijn zoon van 9 loopt nu rond met een grote dolk zonder dat het kwaad kan!!

Arnold datum toegevoegd 05/04/2018

snelle leveren en keurig verpakt om beschadeging te voorkomen. ik ben zeker een vaste klant.
Jammer dat de winkel zo ver van mijn huis is anders was ik zeker langs gekomen.

Sjoerd datum toegevoegd 04/04/2018

goede korting, snelle leveren en keurig verpakt om beschadeging te voorkomen.
ik blijf me spullen hier halen.

Jeroen datum toegevoegd 04/04/2018

Geweldige winkel voor warhammer benodigdheden! Sneller, goedkoper en beter dan Games Workshop!

Siemen datum toegevoegd 03/04/2018

Super service, snel bezorgd

Gerard datum toegevoegd 02/04/2018

Supersnel, minder dan 24 uur later al in huis!

Bernd datum toegevoegd 02/04/2018

Snel opgestuurd, vriendelijk en duidelijk, niet veel op aan te merken buiten gewoon goed.

Serge starmans datum toegevoegd 02/04/2018

Super service

Cathérine datum toegevoegd 01/04/2018

Vriendelijk, snel en meedenkend! Service is top.

Craig datum toegevoegd 29/03/2018

Website is overzichtelijk, levering was heel snel en bovenal: informatieverstrekking was top!!! Binnen een kwartier al mail ontvangen met voortgang.

Fer datum toegevoegd 28/03/2018

Snel bericht dat het spel niet meer voorradig was!
Tevens wel de verwachte nieuwe leveringsdatum.
Heel duidelijk en vervolgens toch nog een keurige, snelle afhandeling en levering!
Top

André datum toegevoegd 26/03/2018

Ik heb bij Vlieg Eruit inmiddels een paar keer wat besteld en ik kan alleen maar zeggen: Topwinkel!!
Goede communicatie met de klant; Spullen netjes verpakt en snel geleverd en mensen
die met je mee denken. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen.

Weergeven 241 t/m 270 van in totaal 1657