zelf bouwen vlieger

Maak zelf een vlieger! en koop al je vliegermaterialen online bij Vlieg-er-uit.

Een vlieger zelf maken is ook goed mogelijk. In de winkel hebben allerlei soorten materiaal om een leuke vlieger te bouwen. Als je een vlieger gaat bouwen denk goed na over wat voor een vlieger je gaat maken en van wat voor een materiaal je de vlieger gaat maken. Het is verstandig je materiaallijst door te e-mailen of bestel ze online, zodat als je langskomt of als je wilt beginnen je er zeker van bent dat alles er is. (liefst 2 weken van te voren). Maak van te voren al de mallen voor de stof zodat je niet teveel stof koopt. Let goed op de richting van de stof. Op een goede tekening is dit aangegeven. Een goede tekening kun je vinden op het internet. Onderaan vind je nog wat Tips!

Onze vlieger materialen
kindervliegers

Leuke kindervliegers

Hier vind je de hele collectie Kinder vliegers. Deze vliegers zijn geschikt voor kids, maar de hele familie zal er plezier van hebben. Mooi kleurijke ingenaaide vliegers en met leuke opdrukken van vlinders en andere beestjes.

Delta Vliegers

Delta vliegers

Eenvoudige makkelijke vliegers, van kleine delta vliegers voor kids tot grote vliegers van wel 3 meter. Vlieg-er-uit Vliegerwinkel heeft ze allemaal. Delta vligers zijn stabiel door hun kiel.

Spectaculaire aparte vliegers

Vlieg-er-uitvliegerwinkel heeft voor de liefhebbers ook een leuke collectie bijzondere vliegermodellen in huis, mooie box vliegers, een traditionele Cody vlieger, slede vliegers, parafoil vliegers, 3-d vliegers je kunt zo gek niet bedenken

maestro3

Alle stuntvliegers

Stuntvliegers hebben in de vlieg-er-uit winkel te koop van kleine voor beginners en kids, t/m gtote powervliegers, of veelzijdige trick vliegers. Voor iedereen is er wel een geschikte vlieger. Wil je meer weten welke geschikt is voor je mail ons. E-mail : info@vliegeruit

Cross-kite-air-beginner-matrasvlieger

Matrasvliegers voor beginnende Vliegeraars.

Eenvoudige makkelijke vliegers, met deze vliegers leer je goed vliegeren. Vlieg-er-uit Vliegerwinkel geeft het beste advies voor de juiste vlieger. Twijfel je over de maat of welke vlieger het meest geschikt is voor jou, vraag het ons en stuur een e-mail. Geef in deze email je leeftijd en je gewicht door, en liefst ook wat je verwachting is van de matrasvlieger. Zo kunnen we je het beste advies geven.

peter-lynn-Hornet

De matrasvliegers!

Hier vind je de hele collectie Matrasvliegers of Power-Kites van de voornaamste vliegermerken. Deze vliegers zijn geschikt voor allerlei toepassingen zoals Buggy rijden, Kite boarden Jumpen en Sliden over het gras of strand. Er zijn 2 lijns matrasvliegers (hier staan ook de 3 lijns trainer matrasvliegers) en de 4 lijns matrasvliegers. Advies welke beste bij je past? mail ons met gewicht en je verwachting.

peter-lynn-Leopard-depowermatrasvlieger

Depower matrasvliegers

Deze Depower matrasvliegers zijn veelzijdig en voor veel doeleinden geschikt snowkiten is hun specialisme maar ook goed voor kiteboard rijden, buggyrijden, schuiven springen, noem maar op. Door hun depower systeem heb je een groot wind bereik en net de power zet je in waneer je het nodig hebt. Laat je goed voorlichten welke voor jou de geschikte vlieger is.

revolution-reflex

Revolution kites 4 lijns

Revolution kites gebruiken een vierlijns-besturingssysteem waarme je de mogelijkheid hebt de vlieger te versnellen, te vertragen, en zelfs in de lucht te stoppen. Ook zijdelings vliegen en om zijn as rond draaien als een helikopter. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden van deze bijzondere vierlijns vliegers!

Wat heb je verder nodig?

* Een naaimachine (en de beheersing er mee om te gaan kruip eerst er eens achter en maak wat proef lapjes en kijk of de naaimachine je mag en omgekeerd).
* Een goede schaar gebruik deze ook alleen voor stof nooit voor andere dingen.
* Stevig Polyester garen dus niet te dun.
* Naald 80 of 90.
* Een ijzerzaag om stokken te zagen
* Seconden lijm om dopjes enz te verlijmen
* Een ruime tafel (geen antieke dure tafel)
* Metalen snijlat om langs te snijden en te meten
* Soldeerbout voor stof te snijden
* Karton voor de mallen
* Een stopnaald om touw door moeilijke lussen enz. te halen
* Een pot sterke koffie
* En als laatste begrijpende familieleden

Tags: online vlieger kopen vlieger kopen vliegeren matrasvlieger kopen vliegerwinkel Depower vliegers mountainbords landboards flyboards longboards vlieger maken