Vlieg-er-uit webwinkel
 

Vlieg-er-uit  business-2-business

U heeft een bedrijf of organisatie en u wilt de aandacht hierop vestigen.

Daar kunnen wij u van dienst bij zijn met leuke en verrassende ideeŽn over reclame.

Het belangrijkste van een reclame of geschenkartikel is dat het de kwaliteit uitstraalt die u voor ogen heeft. Een geschenk wat ook echt gebruikt wordt doordat het kwalitatief goed is zal u de meeste en langste respons opleveren. Vaak zijn de standaard relatiegeschenken van reclamebedrijven van zeer slechte kwaliteit , u wil toch niet zo herinnerd worden bij uw dierbare klant?

Daarom hebben we geen standaard 13 in een dozijn geschenkartikelen maar gaan met u op zoek naar een leuk en origineel idee. Veel artikelen lenen zich voor bedrukking om het artikel te verpersoonlijken met uw bedrijf of organisatie.

 Neem met ons contact op voor een offerte op maat!

We hebben opdrachten gehad van onder andere; BDLI (Duitste samenwerkende ruimte en luchtvaart industrie)  Nike, DSM, Origin, Aedes, Academisch Ziekenhuis Maastricht, etc.

Een paar ideeŽn zijn bijvoorbeeld:

een mooie bedrukte vlieger of jongleerbal:

extra: kan ook verpakt worden in mooie koker of geschenk verpakking

een mooie bedrukte vlieger:

 

Of denk eens aan een Extreme 3D vliegers:
Om zeker te weten dat u de aandacht van mensen trekt kunt u een vlieger in de lucht zetten uit de Extreme 3D collectie. Succes verzekerd!!

 

 
Onze andere activiteiten.

de reclame en marketing afdeling van Vlieg-er-uit


Lamp-art.nl

uw lamp op maat gemaakt


 

 

 

 
     
Vlieg-er-uit | Brusselsestraat 70 | 6211 PG Maastricht | Limburg | Nederland | Telefoon: +31(0)43 3251653 | Email: info@vliegeruit.com