Warhammer Service Pagina

Beste Klant bedankt voor je interesse in onze service
Hier lees je over de service Vlieg-er-uit Warhammer bied om je Warhammer Hobby zo leuk als mogelijk te maken.

vliegeruit-ster

Grote Collectie
Vlieg-er-uit bied een super grote collectie Warhammer producten, eigenlijk alles wat bij Games workshop retail beschikbaar is kun je bij ons krijgen, en daarnaast nog bieden we special order service (Warhammer Webstore Exclusive)

vliegeruit-ster

Heel veel Voorraad
We hebben super veel voorraad we proberen van alles minstens 1 of meestal meer hier in huis te hebben en van heel veel bestsellers en alle paints zelfs meerdere aantallen. Daarom kunnen we meestal dezelfde dag al naar je versturen mits besteld voor 16 uur. Heel soms komt het voor dat iets net eerder verkocht is geraakt of dat je net meer in aantal nodig hebt dan hier op voorraad is.
Je krijg dan meteen bericht over de verwachte levertijd, maar aangezien we meestal 2 keer per week aangeleverd krijgen van Games-workshop is de levertijd nooit lang en kun je heel snel verder aan de slag met je hobby.

vliegeruit-ster

Super snelle levertijden
We leveren meteen uit zodra je bestelling compleet is,
omdat onze voorraad heel groot is lukt dat meestal al dezelfde dag mits besteld voor 16 uur en anders de eerst volgende werkdag erna. Hier staan we bekend om dat je nooit lang hoeft te wachten en altijd wordt je snel goed ingelicht over de verwachte levertijd. Na versturen krijg je een tracking om je pakje te volgende dus weet je precies wanneer het bij je afgeleverd wordt.
Ben je niet vaak thuis ook geen probleem kies dan voor een afhaal locatie van PostNL 

vliegeruit-ster

GW Special Order
Games Workshop heeft er voor gekozen niet alle miniaturen beschikbaar te maken voor winkel verkoop, maar geen zorgen, we bieden voor jullie een speciale service hiervoor zodat je altijd je leger compleet kan maken. hier lees je hoe dat werkt. Warhammer Webstore Exclusive

vliegeruit-ster

Simpel retouren of probleem met een product of levering
Zodra er een probleem is met een product of levering, neem meteen contact op en we lossen het meteen op in overleg met jou. Indien noodzakelijk wordt altijd een gratis retour geregeld voor je indien dit nodig is en natuurlijk wordt ook gratis een vervanged product naar je gestuurd als het daarmee wordt opgelost. Handig hierbij is om gebruik te maken van formulier Retourneren maar via email of telefoon kan dit ook prima.

Retour Recht
Het kan natuurlijk ook altijd voorkomen dat je liever iets anders gekozen had of spijt hebt van je aankoop, retourneren is eenvoudig en mag binnen 14 dagen na aankoop, gebruik hiervoor dit formulier Retourneren 
Zodra we retour in behandeling genomen is kunnen we je voorzien van een retour etiket zodat het pakje eenvoudig afgegeven kan worden op een postkantoor lees verder hoe alles werkt en de voorwaarden op de pagina Retourneren

vliegeruit-ster Snelle en persoonlijke klanten service.

Vlieg-er-uit is er bijna altijd voor je tot savond's heel laat en ook in het weekeinde antwoord ik snel op alle emails en vragen, dat kan via messenger, via email via de Contact pagina, of via de mail/ chat knop onderin de pagina, de chat is open tijdens winkel middagen, ook via facebook messenger Arthur Nap Vliegeruit  of de facbook pagina van Vlieg-er-uit, Liever bellen dat kan ook tijdens winkel opening uren sta ik je graag te woord. 
 

Met vriendelike groet Arrhur Nap Vlieg-er-uit