Aeronautica Imperialis

Aeronautica Imperialis is één van de bekende strategische bordspellen van Games Workshop. Net als Necromunda speelt het spel zich af in de setting van Warhammer 40K, maar dan niet op de uitgedroogde grond, maar hoog in de lucht. Dat is de reden dat je hier spectaculaire luchtgevechten aangaat met je tegenstanders, waarin bombardementen en dogfights uitmaken wie er met de winst vandoor gaat. Je kunt je squadron bij Aeronautica Imperialis zelf samenstellen met een tactische combinatie van de zwaarste bommenwerpers en hypermoderne straaljagers.

Subcategorieën


Wat is Aeronautica Imperialis?

Aeronautica Imperialis is een versie van Warhammer 40K. Je speelt dus ook hier een strategisch spel, aan de hand van opdrachten en missies. De impact van je aanval of verdediging, bepaal je door met dobbelstenen te gooien. En uiteraard zet je de modellen bij Aeronautica Imperialis natuurlijk ook zelf in elkaar, en ga je deze vervolgens ook zelf verven. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit een vliegtuig bemand door Orkz of juist door Tau. Inderdaad, deze facties vind je terug in vele andere versies van Warhammer 40K! Dat maakt dit een leuke instapmogelijkheid om kennis te maken met die wereld.

Aeronautica Imperialis kopen

Wil je vliegtuigen van Aeronautica Imperialis kopen om een complete vloot te creëren? Of zoek je juist een boek met achtergrondinformatie of een setje met dobbelstenen? Dan helpen wij je graag verder, want bij Vlieg-er-uit kun je terecht voor alles wat je nodig hebt om deze vette tabletop game te spelen, voor vaste lage prijzen. Niet alleen kun je Aeronautica Imperialis voordelig online bij ons kopen, doordat we een winkel in Leeuwarden hebben, kun je natuurlijk ook langskomen en met eigen ogen zien welke vette modellen we op voorraad hebben liggen!

Aeronautica Imperialis bestellen

Je kunt alles van Aeronautica Imperialis bestellen bij ons. Of het nu gaat om losse vliegtuigen, dobbelstenen of boeken, de kans is groot dat je het vindt bij ons. Dat geldt overigens ook voor andere versies van Warhammer. En wist je dat wij ook handige 40K starter sets hebben? Dit is een betaalbare en leuke uitkomst om op een laagdrempelige manier alles te leren over de wereld van het spelen van Warhammer. Net als wanneer je Aeronautica Imperialis gaat bestellen, heb je je bestelling dan uiteraard ook snel in huis!