Necromunda

Speel Necromunda en maak kennis met een wereld van sciencefiction en fantasy, waarin je de strijd aangaat met tegenstanders! Dit bordspel speelt zich af in de verre toekomst, maarliefst 40 duizend jaar later, en bevat alle elementen voor een spannend spel, zoals gevechten, smokkelen en het ruilen van kostbaarheden. Je kunt het eigenlijk zien als een combinatie van schaak, stratego, risk en modelbouw. Want net als bij de andere Warhammer versies, ontvang je een aantal miniaturen die je zelf in elkaar zet en vervolgens gaat schilderen. De bewapening kies je ook zelf, en daardoor kun je jouw gevechtseenheid volgens je eigen tactiek klaarmaken.

Subcategorieën


Zone Mortalis Gang Tactics Cards
Necromunda: Zone Mortalis:gang Stronghold
Necromunda: Zone Mortalis Underhive Market
Necromunda: Zone Mortalis Floor Tile Set
Necromunda: Zone Mortalis Columns And Walls
Niet op voorraad
Necromunda: Van Saar Weapons & Upgrades
Necromunda: Van Saar Gang
Necromunda: The Book Of Ruin (English)
Necromunda: The Book Of Judgement (Eng)
Necromunda: Rulebook (English)
Necromunda: Ruins Of Jardlan

Wat is necromunda?

Necromunda is een strategisch bordspel in de setting van Warhammer 40K, waarbij je een gevecht aangaat met één of meerdere tegenstanders. Iedere deelnemer heeft zijn eigen leger, bestaande uit miniaturen die je zelf in elkaar zet en verft. Door het gooien van dobbelstenen bepaal je bij dit spel een aantal onderdelen, zoals je verplaatsingen, je aanvalskracht en de schade die je aanricht. Maar let op: jouw tegenstander verdedigt zich eveneens met dobbelstenen, en kan op die manier jouw aanval onschadelijk maken. Kortom, het ideale spel waarbij strategie en spelinzicht bepalen wie de strijd gaat winnen.

Necromunda ash wastes

Necromunda speelt zich af in de Ash Wastes, een verdroogd, meedogenloos woestijnlandschap met weer een aantal deelgebieden. Zo heb je de zogenaamde Black Hills, Seeth's Gorge, The Poisoned Plain en de Hollows, allemaal onderdelen van de Ash Wastes, en elk met zijn eigen monsters en elementen zoals scenery. Bij Vlieg-er-uit kun je alles vinden dat je nodig hebt voor het zelf maken van een speelveld, en dat doe je met alle toebehoren voor scenery, zoals de verschillende terrain onderdelen en nog veel meer!

Necromunda kopen

Necromunda kopen, dat doe je natuurlijk bij Vlieg-er-uit! Niet alleen vind je in onze webshop een enorme voorraad met alle benodigdheden voor dit spel, je bent ook nog eens altijd voordelig uit! En bovendien hebben wij ook nog een echte winkel, in hartje Leeuwarden. Dus ben je in de buurt of woon je in het noorden van het land? Dan kun je natuurlijk ook gewoon bij ons langs komen om alles van Necromunda te kopen, wat je maar nodig hebt. Ook dan profiteer je van diezelfde lage prijzen die je online van ons gewend bent!

Necromunda bestellen

Wil jij Necromunda bestellen omdat je een beginnende speler bent? Dan is dit een hele goede keuze om alles onder de knie te krijgen van de wereld van Warhammer. De regels zijn net even wat eenvoudiger, en de legers (gangs) waarmee je strijdt, zijn ook een stuk kleiner. Overigens hebben wij ook nog een andere leuke tip voor beginners, en dat is de Warhammer 40K starter set. Dan heb je namelijk alles met één bestelling in huis, om direct te kunnen strijden. Net als wanneer je Necromunda gaat bestellen, doe je dat bij ons altijd extra voordelig!