Blackstone Fortress

Blackstone Fortress is een strategisch spel, dat je kennis laat maken met de duistere wereld van Warhammer 40K, maar dan een stuk toegankelijker. Het speelt zich namelijk af in dezelfde setting, met veel bekende strijders, maar met minder ingewikkelde regels en scenery. In tegenstelling tot 40K heb je een speelbord met speelvlakken (bordtegels) waarover je je verplaatst. Wel heb je natuurlijk de vetste miniaturen, die je zelf in elkaar zet en verft. Voor beginnende spelers is Blackstone Fortress dan ook een absolute aanrader om in de wereld van Warhammer te stappen!

Warhammer Quest: Blackstone Fortress (Eng)

Wat is Blackstone Fortress?

Blackstone Fortress is een bordspel dat zich afspeelt in de wereld van de nieuwste Warhammer reeks, 40K. Dat betekent dat je ook bij deze versie te maken hebt met een strijd, in dit geval tussen Orks en Daemons, in een tijd die zich 40 duizend jaar later in de toekomst afspeelt. Je speelt dit spel aan de hand van talloze opdrachten en missies met een team van spelers in een geavanceerd ruimtestation, dat zich voortbeweegt in de ruimte. Er is bij Blackstone Fortress dus geen ruimte om te ontsnappen aan de strijd met je tegenstander(s)!

Warhammer quest: Blackstone Fortress

Warhammer quest: Blackstone Fortress is de officiƫle benaming voor deze variant, en dat dekt de lading eigenlijk beter. Want het spel is goed te omschrijven als een zoektocht naar strijd en avontuur, waarbij je puzzels oplost en battles uitvecht met je vijanden. Je kunt dit spel spelen met maar liefst vier andere tegenstanders. Dat doe je ook nog eens heel snel en eenvoudig, want Warhammer quest: Blackstone Fortress wordt geleverd met alle noodzakelijke onderdelen en toebehoren om direct te kunnen beginnen met spelen, net als met een 40K starter set.

Blackstone Fortress kopen

Wil jij Blackstone Fortress kopen? Dan kan dat tegenwoordig eenvoudig online, of gewoon in een winkel. Vlieg-er-uit is dan absoluut aan te raden, want wij hebben zowel een winkel in Leeuwarden met enthousiaste medewerkers die al je vragen beantwoorden, als een uitgebreide webshop met een grote voorraad. Woon je niet in het noorden van het land? Dan zorgen wij er voor dat je je bestelling in ieder geval snel in huis hebt, zonder de deur uit te hoeven. Het kopen van Blackstone Fortress doe je ook online altijd voordelig!

Blackstone Fortress bestellen

Alles voordelig van Blackstone Fortress bestellen, doe je natuurlijk bij Vlieg-er-uit! Niet alleen vind je deze bordgame voor een scherpe prijs in ons assortiment, ook alle andere Warhammer games hebben wij voor je klaarliggen. Deze variant is in ieder geval helemaal compleet, met onder andere verschillende boeken met achtergrondinformatie, lore (verhaallijn), regels en speluitleg. Ook krijg je een flink aantal dobbelstenen en speelkaarten en heb je een prachtige verzameling met miniaturen, wanneer je Blackstone Fortress gaat bestellen!