Hedonites of Slaanesh

De god Slaanesh is een bekende in de wereld van AoS. De naam is afgeleid van ‘Slaaneth’: de Aelderi-naam die letterlijk prins van plezier betekent. Het is één van de vier Chaosgoden van de Grand Alliance Chaos die de leiding geeft aan verschillende facties die in oorlog staan met de mensheid. Ze worden gedreven door onverzadigbare lustgevoelens en willen alles vernietigen wat fatsoenlijk is. Zo zijn er de meedogenloze Slaneesh Daemons en Daemonettes, die in grote eenheden de strijd aangaan, Ze zijn zwaarbewapend met een enorme vechtlust en snelheid en met deze eenheden van Slaanesh jaag je je tegenstander de nodige angst aan!

Spearhead: Hedonites Of Slaanesh
Herald Of Slaanesh ---- Webstore Exclusive
Hedonites Of Slaanesh: The Masque
Hedonites Of Slaanesh: Lord Of Pain
Hedonites Of Slaanesh: Lord Of Hubris
Hedonites Of Slaanesh: Keeper Of Secrets
Hedonites Of Slaanesh: Daemonettes
Fane Of Slaanesh ---- Webstore Exclusive
Battletome: Hedonites Of Slaanesh (Eng)

Slaanesh Daemons, Hedonites, Fiends en andere modellen

Er zijn diverse modellen van Slaneesh, waarvan de Hedonites, Fiends en Daemons of Slaanesh erg populair zijn om AoS mee te spelen. Verder is er ook nog een andere bekende factie, de zogeheten Deamonettes of Slaanesh. Je kunt hier niet alleen een spel Age of Sigmar mee spelen, maar je kunt ze eveneens bij een korte versie zoals Warcry inzetten. Je zet de Slaanesh Daemons, Hedonites, Fiends en alle andere modellen zelf in elkaar, waarna je ze in de juiste kleuren verft. In veel gevallen heb je overigens ook nog zelf de keuze voor de bewapening van je modellen.

Bij Vlieg-er-uit vind je alles van Slaanesh voordelig online!

Wil je een leger van Slaanesh kopen? Dat doe je dan voordelig online bij Vlieg-er-uit! Wij zijn de expert op het gebied van Warhammer en andere tabletop games. Niet alleen vind je bij ons alle mogelijke facties van AoS, 40K en andere versies, ook hebben wij een groot assortiment met toebehoren om je Slaanesh modellen direct in elkaar te zetten en te verven. Bekijk dan ook altijd direct ons aanbod met speciale modelbouwlijm en verf van Games Workshop en andere bekende merken. Die bestel je namelijk net zo voordelig mee als je nieuwe modellen van Slaanesh!