Kharadron Overlords

Vanuit het luchtruim zijn de Kharadron Overlords een geduchte tegenstander. Als factie maken ze deel uit van de Grand Alliance Order, maar in tegenstelling tot de meeste andere leden van de alliantie, leven ze voornamelijk hoog in de lucht. Doordat ze de beschikking hebben over etherische technologieën, hebben ze zelfs steden en forten in de lucht weten te ontwikkelen. Onmisbaar voor hun voortbestaan is het zogenaamde Aethergoud, wat ze delven en gebruiken als energiebron voor hun technologie. Ze zullen er dan ook alles aan doen om dit te beschermen. Hun zwaarbewapende luchtschepen en wapens zoals kanonnen en projectielen richten zware schade aan bij tegenstanders, waarbij de Kharadron Overlords ook profiteren van zware bepantsering en een gunstige positie doordat ze zich boven de vijand bevinden.

Speel Age of Sigmar met de Kharadron Overlords factie

De factie van de AoS Kharadron Overlords is bij het spelen van Age of Sigmar uniek. Dat komt voornamelijk vanwege de luchtvoertuigen die ze beschikken. Zeker de gevechtsvliegtuigen met kanonnen en raketten zijn erg populair bij spelers en zullen de tegenstander de nodige schrik aanjagen in de strijd. Dat is niet alleen vanwege het feit dat ze veel slagkracht hebben, ook voor het vervoeren van troepen zijn deze voertuigen onmisbaar. De Kharadron Overlords factie is overigens ook bij andere spelvarianten van AoS, zoals Warcry, goed inzetbaar.

Vlieg-er-uit: groot aanbod met alles van de Kharadron Overlords

Met ons grote aanbod aan Kharadron Overlords miniaturen en die van alle andere facties van de Grand Alliance Order, heb je de mogelijkheid om een compleet leger te creëren. Wanneer je als beschikt over een factie, dan kun je deze natuurlijk eenvoudig uitbreiden met nieuwe modellen. In ons assortiment vind je uiteraard ook alles wat je nodig hebt voor het in elkaar zetten en schilderen van je Kharadron Overlords miniaturen. Vergeet dan ook niet om voordelig de juisten kleuren verf en lijm mee bestellen, dan profiteer je namelijk ook van vaste lage prijzen!