Orks - pagina 3

Speel met Orks 40K, wanneer je zeker wilt zijn van een imposante legereenheid op het slagveld. Het is de meest bekende factie binnen de Xenos Armies, en zoals je kunt zien zijn het wezens met een kenmerkend uiterlijk. De bewapening bestaat uit een groot arsenaal aan zowel korte als langeafstandswapens, en ze hebben ook de beschikking over diverse voertuigen. Hun numerieke overwicht is ook een factor waardoor ze de tegenstander al snel angst inboezemen. De bekende ‘WAAAGH’ is een strijdkreet van de Orks die bij 40K betekent dat er een enorme invasie staat te gebeuren.

Warhammer 40K spelen met Orks

Wil je Warhammer 40K spelen met Orks, dan hebben wij een groot assortiment met alle mogelijke miniaturen, voertuigen en bewapening. Je kunt ervoor kiezen om zelf een compleet leger op te bouwen met bepaalde modellen die je vet vindt, of om een bestaande eenheid verder uit te breiden met nog veel meer miniaturen. Je kunt niet alleen de reguliere versie van Warhammer 40K spelen met Orks, maar ook een korte spelvariant zoals Kill Team. Bestel in dat geval bijvoorbeeld een handige starter set, waarbij je alles in huis krijgt om direct aan de slag te kunnen gaan!

Vlieg-er-uit: dé webshop voor 40K Orks en meer!

Bij Vlieg-er-uit vind je alle benodigdheden om je Warhammer 40K Orks in elkaar te zetten. Zo hebben we verschillende merken voor alle soorten verf die je nodig hebt om de modellen in de juiste kleur te schilderen. Maar ook voor het in elkaar zetten van alle losse onderdelen van de miniaturen, kun je bij ons speciale plasticlijm kopen. En ben je op zoek naar andere facties van Warhammer 40K, naast de Orks? Ook dan bestel je die snel, eenvoudig én voordelig bij ons!