Ossiarch Bonereapers

De Ossiarch Bonereapers zijn een van de facties in de wereld van Warhammer Age of Sigmar. Deze factie bestaat uit een groot leger van ondode krijgers die onder leiding staan van de illustere god Nagash. Het is een onverzettelijk leger, dat bekend staat om een zeer goede organisatie met ijzeren discipline. Ook hebben ze het vermogen om te kunnen herrijzen uit de dood. Uiteindelijk willen ze de totale overheersing van alle rijken binnen AoS. Daarbij weten ze allianties te sluiten met andere facties, zoals de Kharadron Overlords, zodat ze nog sterker staan op het slagveld. De Ossiarch Bonereapers zijn dan ook een populaire factie die lastig te verslaan is.

Vanguard: Ossiarch Bonereapers
Ossiarch Bonereapers: Necropolis Stalkers
Ossiarch Bonereapers: Mortisan Ossifector
Ossiarch Bonereapers: Mortisan Boneshaper
Ossiarch Bonereapers: Mortek Guard
Ossiarch Bonereapers: Kavalos Deathriders
Ossiarch Bonereapers: Gothizzar Harvester ---- Webstore Exclusive
Niet op voorraad
Nagash Supreme Lord Of Undead
Battletome: Ossiarch Bonereapers (Eng)

Verzamel alle Ossiarch Bonereapers miniaturen

Dankzij ons grote online assortiment, kun je alle Ossiarch Bonereapers miniaturen verzamelen voor het samenstellen van een leger voor het spelen van Warhammer Age of Sigmar. Wanneer je een beginnende speler bent, is het trouwens ook mogelijk om kant-en-klare sets te kopen, zodat je deze na ontvangst direct op het slagveld in kunt zetten. Maar ook bij het spelen van de korte variant Warcy, is een complete set met meerdere Ossiarch Bonereapers miniaturen natuurlijk erg handig!

Vlieg-er-uit: voordelige Ossiarch Bonereapers en meer!

Vlieg-er-uit is hét online adres voor het voordelig kopen van de Ossiarch Bonereapers miniaturen. Maar ook voor alle toebehoren zoals de speciale modelbouwlijm en verf kun je bij ons terecht. Wanneer je dit meebestelt, kun je na het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het in elkaar zetten en schilderen van je modellen. Of je nu miniaturen van de Ossiarch Bonereapers wilt kopen, of modellen van een andere factie: bij ons kun je altijd vertrouwen op de scherpste prijzen, dus bestel direct!