Let op: Wij gaan stoppen met het aanbieden van Goochel producten. Je kunt tot 25 Feb je laatste Goochel producten bestellen.

Sons of Behemat

Door hun grootte, zijn de Sons of Behemat moeilijk over het hoofd te zien. Het zijn namelijk reusachtige wezens, die ook wel Gargants worden genoemd. In tegenstelling tot veel andere facties, zijn deze reuzen slecht georganiseerd en hebben ze de neiging om solitair rond te zwerven. Toch zijn ze niet ongevaarlijk, want ze kunnen zeer krachtige slagen uitdelen met hun vuisten, al dan niet gevuld met wapens. Hun individuele sterkte maakt het voor tegenstanders praktisch onmogelijk om bij gevechten op de korte afstand schade toe te brengen. Ook kunnen de Sons of Behemat zich door hun grote stappen snel verplaatsen op het slagveld.

Losse miniaturen van de Sons of Behemat en complete sets

Wanneer je op zoek bent naar losse miniaturen van de Sons of Behemat, of complete sets, dan vind je bij ons altijd wat je nodig hebt. Deze factie is ideaal om in te zetten bij het spelen van Warhammer Age of Sigmar en voor Warcry. Door hun grootte en kracht zijn ze lastig te verslaan. Maar het zijn natuurlijk ook prachtige modellen op het slagveld, die de tegenstander imponeren. Bij ons heb je in ieder geval de mogelijkheid om een leger van de Sons of Behemat samen te stellen die helemaal aansluiten op je tactiek!

Vlieg-er-uit: voor Sons of Behemat en meer!

Wil je profiteren van lage prijzen voor de Sons of Behemat modellen? Zoek dan niet verder, want bij Vlieg-er-uit hebben we een groot assortiment met heel veel voordeel! Dat geldt overigens niet alleen voor miniaturen van deze factie, maar ook voor alle andere losse modellen en grotere sets. Daarnaast vind je in ons online assortiment ook alle soorten verf, lijm, kwasten en dobbelstenen die je nodig hebt voor het spelen met de Sons of Behemat. Bestel deze direct mee met dezelfde voordelen!