Soulblight Gravelords

De Soulblight Gravelords zijn een bekende factie in de wereld van Warhammer AoS. Het is een bonte verzameling van ondode wezens, zoals vampieren, zombies en mummies. Tijdens gevechten zijn ze zeer gevreesd, omdat ze de beschikking hebben over gevaarlijke wapens en magie kunnen inzetten. Als onderdeel van de Grand Alliance Death voeren ze een permanente strijd tegen de mensheid, waarbij ze worden geleid door vampierheersers en bloeddorstige koningen, zoals de Wight King, Cado Ezechiar en Ivya Volga. In onze webshop kun je deze en andere modellen van de Soulblight Gravelords voordelig én snel bestellen.

Warcry: Askurgan Trueblades
Vanguard: Soulblight Gravelords
Niet op voorraad
Soulblight Gravelords: Wight King On Steed
Soulblight Gravelords: Vampire Lord
Soulblight Gravelords: Radukar The Beast
Soulblight Gravelords: Necromancer
Soulblight Gravelords: Ivya Volga
Soulblight Gravelords: Fell Bats
Soulblight Gravelords: Dire Wolves
Soulblight Gravelords: Deadwalker Zombies

Speel AoS met Soulblight Gravelords miniaturen

Maar ook bij het spelen van Warcry zijn de Soulblight Gravelords miniaturen erg populair. Bij Vlieg-er-uit kun je dan ook complete sets kopen om deze variant te spelen, zonder dat je zelf een team hoeft samen te stellen. Wil je dat liever wel? Dan kun je natuurlijk ook losse miniaturen van de Soulblight Gravelords kopen om een enorm leger op te bouwen of uit te breiden. Je hebt dan ook de mogelijkheid om ze te voorzien van bewapening die zorgt voor een offensieve of juist defensieve speltactiek.

Vlieg-er-uit: voor al je Soulblight Gravelords en benodigdheden

Ben je op zoek naar nieuwe Soulblight Gravelords en alle benodigdheden om ze direct in elkaar te kunnen zetten en te schilderen? Bij Vlieg-er-uit vindt je namelijk ook alle noodzakelijke toebehoren van deze factie, zoals diverse soorten kwasten en de juiste kleuren verf. Je kunt dan na het ontvangen van je bestelling, gelijk aan de slag om je Soulblight Gravelords miniaturen in te zetten op het slagveld. En uiteraard vind je in ons online assortiment ook alle andere bekende legers van Warhammer Age of Sigmar, die je net zo voordelig in huis haalt.