*Levertijden

De levertijd info is even ruim genomen 1-14 dagen (want ik kan maar 1 status kiezen voor alle producten) maar levertijden worden steeds korter.
Krijg je een Notify Me! melding is het item momenteel niet beschikbaar, je kunt wel dan een Notify Me! melding aanmaken en krijg je bericht als het weer binnenkomt
Hier een kort overzicht voor meer duidelijkheid levertijden indien wel bestelbaar:

 • Goochelen leveren we nog steeds zoals normaal zie ook levertijd goochelen
 • Games Workshop komt weer op gang.
  We hebben alles weer op beschikbaar gezet zodat jullie weer bestellingen kunnen doen voor alle items die 
  afgelopen weken, tijdens de Lockdown van GW, uitverkocht waren geraakt.
  Hou voor nu rekening met levertijden van ongeveer 1 tot 14 dagen (ruim genomen) maar de levertijden worden steeds korter, de voorraad wordt weer opgebouwd zodat we we zo snel mogelijk als vanouds kunnen leveren uit voorraad.
  Er wordt wel nog door GW flink gerantsoeneerd we kunnen niet onbeperkte aantallen laten komen, Er wordt ook door jullie heel veel besteld, waarvoor dank :),  hierdoor raakt voorraad vaak al weer verkocht voor het binnenkomt, beste kun je gewoon bestellen dan zit je vooraan in de wachtrij.
  Hou er wel rekening mee dat komende tijd links en rechts tekorten verwacht worden bij Games Workshop wat onvoorziene invloed kan hebben op aangegeven levertijd.
  Mocht je een open GW bestelling hebben die op een dingetje na compleet is zal ik tussen de drukte door je proberen te benaderen of we wellicht door een aanpassing in overleg al kunnen versturen.
 • Army Painter is normaal op voorraad indien je het kunt bestellen.  (anders krijg je een notify me melding)
 • Vliegers, jongleren, yoyo's, is het meeste is de voorraad actueel een paar producten zijn op klant bestelling levertijd is dan meestal max 2-3 werk dagen
  deze productgroepen worden wel
  gereorganiseerd qua assortiment en aanbod, later meer hierover...
 • Spellen, we hebben een hoop keuze in de winkel zelf we zien je graag langskomen